Quantcast
guide EVENTS

COMA XL 2023: O Techno τυφώνας χτυπάει την Ελλάδα στις 8 Απριλίου

To CoMA σας προσκαλεί στο CoMA XL, έναν 12ωρο χορευτικό μαραθώνιο στο EON


LUBEN CREW · 25 Ιανουαρίου 2023

To CoMA σας προσκαλεί στο CoMA XL, έναν 12ωρο χορευτικό μαραθώνιο στο EON, τον καινούριο χώρο στη βιομηχανική περιοχή του Ελαιώνα που πρόκειται να δώσει νέα πνοή στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας.

Μεγαλύτερο, πιο σαρωτικό και πιο άγριο: το πρώτο CoMA XL πρόκειται για μια συνάντηση τεσσάρων επιβλητικών μορφών της παγκόσμιας σκηνής με την αφρόκρεμα της ελληνικής techno σκηνής.

Οι Dax J, Perc, SNTS και Tommy Four Seven, μαζί με τους ANFS, Jerm, Mr. M & RLCT, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά όπου η μουσική δημιουργία και η καταστροφή είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Συνδυάζοντας το χάος και τη βοή του σύγχρονου βιομηχανικού περιβάλλοντος, τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της εποχής μας και την ανεξάντλητη ενέργεια που ηλεκτρίζει το dancefloor, το CoMA XL αποτελεί έναν μουσικά ασυμβίβαστο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών μαραθώνιο, μια καρδιά που χτυπάει πεισματικά μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

Το EON πρόκειται για έναν νέο χώρο που θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2023 και βρίσκεται στα 100 μέτρα από τον σταθμό μετρό του Ελαιώνα.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/913607270085512

RA Event: https://ra.co/events/1646168

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/coma-xl-2023/

Best of internet