Quantcast
guide EVENTS

Δύο χρόνια μετά, το ADD Festival ξαναχτυπά δυνατότερο από ποτέ στις 27 & 28 Μαΐου

Το αγαπημένο σας φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ (και θυμάται ιδιαίτερα εσάς


LUBEN CREW · 24 Μαΐου 2022

Με τούτα και με κείνα, πέρασαν δύο χρόνια. Το πως πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια δε χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε – αυτό που έχει σημασία είναι ότι το αγαπημένο μας φεστιβάλ – ραντεβού των πιο εκλεκτών ηλεκτρονικών ήχων είναι και πάλι εδώ. Υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, το ADD Festival επιστρέφει στο βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 με όλα αυτά που είχατε φανταστεί (και μερικά που δεν είχατε).

Η πανηγυρική επιστροφή του ADD θα είναι διήμερη και θα έχει συνολική διάρκεια 32 ώρες, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και τη μουσική να κλείνει στις 11 το πρωί για τους πολύ late (ή τους πολύ early, γιατί όχι). Τα ονόματα θα είναι συνολικά 43 και θα φέρουν εις πέρας την μια σπουδαία dance εμπειρία που ήταν δίκαιο και θα γίνει πράξη μέσα από τρεις εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές.

Εκτός αυτών, το ADD φέρνει επίσης ειδικά διαμορφωμένους βοηθητικούς χώρους, όπως lounge areas,cocktail bars και πολυσυλλεκτικό food court υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s. Όσο για την εικόνα και τον ήχο που θα πλαισιώσουν την εμπειρία σας, τα στάνταρ θα είναι υψηλότερα από ποτέ.

photographer: Alexandros Petsavas

Αναλυτικά το διήμερο πρόγραμμα του φεστιβάλ:

 

Παρασκευή 27 Μαΐου:

Ancient Methods · Apollonia · Clubkid · DEERISLND · DJ Shadow · Egyptian Lover · Floating Points · Gerd Janson · Hector Oaks · Hunee · KiNK Live · Kobosil · Madame X · Nicolas Lutz · Pangaea · Rebekah · Reign of Time · RSN · Salin · tINI · Wallis · Zoo Roo

 

Σάββατο 28 Μαΐου:

a.metz · Adiel · Anetha · Always Late · Ben Klock · Cirkle · Colin Benders Live · Edward · Francesco Del Garda · I Hate Models · Jonn · KAS:ST · Massimiliano Pagliara · Mind Against · Orbital Live · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Street Outdoors Soundsystem · Tiga · Traumer

Τα νέα στοιχεία δεν εξαντλούνται εδώ. Το ADD 2022 είναι Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience), όπου σε συνεργασία με τη Visa, το κάθε εισιτήριο συνοδεύεται από ένα βραχιόλι. Μέσω αυτού, ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει προκαταβολικά, ενώ επίσης μπορεί να αγοράσει ένα tokens ώστε να φορτίσει το βραχιόλι διαδικτυακά (μέσω του addfestival.gr), από ειδικό app στο κινητό του ή στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ταμεία του Φεστιβάλ.

 

Είστε έτοιμες και έτοιμοι να χορέψετε;

Best of internet