Quantcast
guide EVENTS

To Bolivar Winter φέρνει το καλοκαίρι στον χειμώνα και δε φταίει η κλιματική αλλαγή

Το αγαπημένο μας beach club ετοιμάζεται να ζεστάνει χορευτικά τον χειμώνα μας εγκαινιάζοντας την νέα σεζόν με καλεσμένο στις 22 Οκτώβρη τον Ολλανδό Colyn


LUBEN CREW · 13 Οκτωβρίου 2021

Κάτι από καλοκαίρι αλλά μέσα στον χειμώνα; Είναι δυνατόν να υπάρξει κάτι τέτοιο χωρίς να φταίει το φαινόμενο του θερμοκηπίου (οκ, από φθινόπωρο καλά πάμε, δε θα πούμε ψέματα); Φυσικά και γίνεται, αν το εγγυάται το Bolivar. Όπως και ο καιρός, το μπιτσόμπαρο της καρδιάς μας σχεδιάζει να συνδέσει απευθείας το περασμένο καλοκαίρι με το επόμενο με ένα νέο project.

Tο όνομα αυτού; «Bolivar Winter,» θα είναι η πρώτη χειμωνιάτικη λειτουργία στα 17 χρόνια της ιστορίας του και θα είναι κοντά μας στις αρχές Νοέμβρη. Επειδή ξέρουμε ότι το μυαλό σας πάει κατευθείαν εκεί, τα μουσικά events του Bolivar με διάσημους ξένους DJs θα συνεχιστούν κανονικά. Στο κάτω κάτω, στο μαγαζί που έχουν περάσει ονόματα όπως Solomun, Tale Of Us, Black Coffee, Boris Brecja, Artbat, Royksopp, Sasha, John Digweed, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk, Vini Vici, Sven Vath, Deborah De Luca, Mahmut Orhan και πολλοί ακόμη, υπάρχει το know how για να ζήσουμε την χειμωνιάτικη εκδοχή της Ίμπιζα.

Επίσης,  θα συνεχιστούν τα καθημερινά θεματικά events με γνωστούς DJs. Η ημερομηνία έναρξης όλων αυτών των υπέροχων πραγμάτων είναι η 22/10!

Ως προς τα υπόλοιπα στοιχεία που μας και σας αφορούν, το Bolivar Winter θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ ως club restaurant, για καφέ, brunch, εκλεκτό φαγητό και ποτό. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση (δεν έχουμε διακοπές πια, τη χρειαζόμαστε), η είσοδος μέχρι τις 20:00 θα είναι δωρεάν και θα περιλαμβάνει και πάρκινγκ. Όλα αυτά στην “Ακτή του Ήλιου”, την οργανωμένη πλαζ που βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Αλίμου, στην διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος. Εκεί φτάνετε πολύ εύκολα, με ΜΜΜ, λεωφορεία, τραμ και εννοείται και μετρό.

Το χειμερινό Bolivar προφανώς θα ακολουθήσει το καλοκαιρινό και σε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμούς που διέπουν την εστίαση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Διασκέδαση σημαίνει υγεία και ασφάλεια, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι.

Είστε έτοιμοι για παραλία τον Δεκέμβρη ή είστε τίποτα οπαδοί του χουχουλιάσματος;

 

 

Best of internet