Quantcast
guide EVENTS

Φέτος τρέχουμε με την ΑΜΣΤΕΛ FREE για καλό σκοπό!

Για μία ακόμη χρονιά, η ΑΜΣΤΕΛ FREE γίνεται χορηγός σε 37 αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας θετικά vibes με την παρουσία της και τη δροσιστική της γεύση


LUBEN CREW · 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2019. Για ακόμη μια χρονιά, η ΑΜΣΤΕΛ FREE γίνεται χορηγός σε 37 αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας θετικά vibes με την παρουσία της και τη δροσιστική της γεύση. Φέτος, έχουμε έναν ακόμη λόγο να τρέξουμε μαζί της, αφού η ΑΜΣΤΕΛ FREE, η μπύρα με 0,0% αλκοόλ, γίνεται «TREE από επιλογή» και επιλέγει να… «πρασινίσει» την πόλη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας και Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, η ΑΜΣΤΕΛ FREE σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τους Δήμους Καλλιθέας και Θεσσαλονίκης, θα δώσει το παρών ενεργά! Για κάθε συμμετέχοντα στους αγώνες, θα συνεισφέρει στο να φυτευτούν νέα δεντράκια και να δημιουργηθεί από ένας επιπλέον χώρος πρασίνου σε κάθε μια από τις δύο πόλεις!

Γίνε κομμάτι αυτής της πρωτοβουλίας! Ενημερώσου στο περίπτερο της ΑΜΣΤΕΛ FREE κατά τις ημέρες των εγγραφών ή στο σημείο εκκίνησης του αγώνα, αναζήτησε τη μπλε κάπα της ΑΜΣΤΕΛ FREE και φόρεσέ τη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Διέδωσε το μήνυμα: «TREE από επιλογή».

Το αποτέλεσμα; Μετά το πέρας των αγώνων, η ΑΜΣΤΕΛ FREE και ο ΣΚΑΪ θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στις δύο πόλεις, προκειμένου να δημιουργήσουν στην περιοχή των αγώνων μια νέα «ανάσα οξυγόνου» για τους κατοίκους της.

Μείνε συντονισμένος έως την ανακοίνωση του χώρου και την ημερομηνία της ενέργειας, ώστε να συμμετάσχεις κι εσύ στην «πράσινη» δράση! Μέχρι τότε…
να είσαι FREE από επιλογή!

Best of internet