Quantcast
guide EVENTS

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 έρχεται με το μεγαλύτερο lineup της ιστορίας της

Και μας χαρίζει ένα ανεπανάληπτο show με όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ΟΑΚΑ,


6 Σεπτεμβρίου 2019

Ήρθε η μεγάλη μέρα λοιπόν για το μεγάλο event του Playmotion, της νέας μουσικής πλατφόρμας από την Amita Motion. Μιλάμε φυσικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να μας  προσφέρει ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Αυτό είναι το τηλεοπτικό spot της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019:

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν εμφανίζεται πρώτη φορά, καθώς εδώ και 14 χρόνια μας  χαρίζει τις πιο μοναδικές και θετικές συναυλιακές στιγμές .Φέτος η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έχει σαν σκοπό να ξεπεράσει τον εαυτό της με το μεγαλύτερο line up στην ιστορία της, το οποίο θα αποτελείται από μεγάλα ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, το line up θα αποτελέσουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, η Josephine, ο Snik ενώ special guests της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι Marcus & Martinus. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εκεί: η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν για πρώτη ακρόαση το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσω του project «Join The Beat», στην πλατφόρμα του Playmotion.

Αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν:

Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί φυσικά με μουσική, διαγωνισμούς και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Ειδική αναφορά αξίζει ο διαγωνισμός «Under The Cap» – οι τυχεροί που θα βρουν τους κωδικούς κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt θα κερδίσουν για το Golden Zone της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, όπου θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά (Meet & Greet) τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, αλλά και limited edition συλλεκτικά t-shirts!

 

Best of internet