Quantcast
guide EVENTS

5 +1 λόγοι που θα είμαστε στο Primer Festival 2019

To Primer Music Festival έρχεται στις 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού για την απόλυτη dance εμπειρία


Οδεύουμε προς τα μέσα του καλοκαιριού σιγά σιγά και ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά, όμως δεν είναι μόνο το γνωστό μας θερμόμετρο που ανεβαίνει. Για την ακρίβεια, το dance θερμόμετρο σκαρφαλώνει ακόμη πιο γρήγορα κι από τον υδράργυρο, καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στην μεγάλη φιέστα της χορευτικής μουσικής για το καλοκαίρι του 2019: To Primer Music Festival, το οποίο θα είναι κοντά μας στις 10 Ιουλίου με πλούσιο πρόγραμμα και την πιο εκρηκτική διάθεση!

Στα καθαρά διαδικαστικά, αυτή είναι η σελίδα του φεστιβάλ και αυτό είναι το event, προκειμένου να έχετε κάθε δυνατή ενημέρωση για το υπέρτατο dance show που θα είναι εδώ σε λιγότερο από μία βδομάδα. Επειδή όμως α) όταν λέμε ότι το πρόγραμμα είναι υπερπλούσιο το εννοούμε β) καλό είναι να έχουμε τέλεια γνώση προκαταβολικά του τι παίζει, για να μη λέμε γιατί το χάσαμε, αυτοί είναι οι 5+1 βασικότεροι λόγοι να βρεθείτε στο Primer Music Festival 2009:

Ο υπέρτατος star που λέγεται J Balvin

Αυτή τη φορά κάποιος αποκαλείται star, αλλά πρόκειται για 100% κυριολεξία. Με τα συνολικά 12 δισεκατομμύρια views στο YouTube (πράγμα αρκετά λογικό, γιατί κάθε καινούρια κυκλοφορία κάνει εκατομμύρια σε λίγες μέρες – ή και ώρες) ο J Balvin είναι ο άνθρωπος που δε χρειάζεται συστάσεις: Αν δεν σας φτάνουν οι headliner συμμετοχές του σε διεθνή φεστιβάλ (Coachella, Lollapallooza, Primavera), θα σας καλύψουν οι συνεργασίες του (Beyonce, Selena Gomez, Carbi B, Justin Bieber, Camila Cabello, David Guetta, Juanes, Major Lazer, Liam Payne, Pharell Williams, Pitbull, κλπ).

Αυτή η απίστευτα πληθωρική μορφή της latin pop και της reggaeton είναι που θα αναλάβει να εκτοξεύσει το φεστιβάλ, αξιοποιώντας φυσικά τον υπερεξοπλισμένο κατάλογο από ανεβαστικά hits που διαθέτει. Είναι δικός μας άνθρωπος άλλωστε, από τότε που συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα στο κομμάτι «Tranquila» το 2014, για να εμφανιστεί στη συνέχεια μαζί της στην ελληνική τηλεόραση, στα MAD Awards:

Είστε έτοιμοι;

Ο πιο hot παραγωγός του 2019, DJ SNAKE

Σε ό,τι αφορά τον πιο καυτό DJ της χρονιάς, το βιογραφικό του 33χρονου William Sami Étienne Grigahcine μιλάει από μόνο του. O Γάλλος DJ SNAKE έχει συνεργαστεί με top ονόματα της βιομηχανίας (Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez, Lady Gaga, Skrillex, Diplo και Lil Jon), έχει παίξει σε σπουδαία φεστιβάλ (Coachella, Ultra Miami), έχει μαζέψει 11 δις views σε YouTube και Spotify, έχει 10 εκατομμύρια followers σε Facebook και Instagram και έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο χορευτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, όπως τα «Let Me Love You», «Turn Down For What» και «Get Low» και το υπερχίτ «Taki Taki» σε συνεργασία με τους Ozuna, Cardi B και Selena Gomez, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 1 δις views στο YouTube.

Και φυσικά, το γιγαντιαίο χορευτικό υπερθέαμα που λέγεται «Lean On»:

Χρειάζεστε κάτι άλλο;

Ο μοναδικός και απρόβλεπτος Salvatore Ganacci

O γεννημένος στη Βοσνία Σουηδός έχει αποδείξει πολλά πράγματα μέχρι στιγμής: Από το συνεχόμενο “πείραγμα” του ήχου του, το οποίο κινείται από το big room ως το dancehall και τη σύγχρονη ποπ, μέχρι τη δυνατότητα του να υπογράφει παράλληλα hits σε ποιοτικότατα labels, όπως η REFUNE (του Sebastian Ingrosso), η Mad Decent (του Diplo) και η Dim Mak (του Steve Aoki). Σε συνεχή άνοδο και με αυτά τα προσόντα στα μπαγκάζια του, ο Salvatore Ganacci έρχεται να μας ταρακουνήσει με ένα σετ – δυναμίτη.

Τα δείγματα γραφής που έχει δώσει στις ζωντανές του εμφανίσεις είναι κάτι παραπάνω από promising. Η συνέχεια στις 10 Ιουλίου ακούγεται ήδη δυνατότερη!

 

Οι πλέον δυναμικοί της progressive house σκηνής, DubVision

Το πάρτι όμως δε θα μείνει μόνο στη reggaeton και στην latin pop, και την ικανοποίηση των οπαδών της progressive house θα την εγγυηθούν οι Dubvision! To ντουέτο των αδερφών Ολλανδών Stephan και Victor Leicher, το οποίο ανεβάζει συνεχώς το status του ως ένα από τα μεγαλύτερα progressive house και big room acts εκεί έξω, έρχεται να ανεβάσει το κέφι με τα συνθετικά και συναυλιακά τους skills.

Εμπιστευτείτε τους όπως τους εμπιστεύτηκαν μέχρι στιγμής κορυφαία ονόματα όπως οι Hardwell, David Guetta, Avicii και Tiësto και δε θα χάσετε!

Ο μικρός στην ηλικία, μεγάλος στα beats, Will Sparks

Το ότι είναι μόλις 26 χρονών δεν σημαίνει τίποτε μειονεκτικό για τον 26χρονο Will Sparks που μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία. Ο πιτσιρικάς DJ έχει καταφέρει με τα εφευρετικά remix του να κερδίσει τον τίτλο του «King of Melbourne Bounce», αλλά και το να θεωρείται ένα από τα πλέον πολλά υποσχόμενα ονόματα της χώρας του:

Bonus: Το υπέροχο μέρος που λέγεται Πλατεία Νερού

Δεν υπάρχει καλύτερο συνοδευτικό για το καλοκαίρι από ένα συνεχόμενο, ξέφρενο dance party γεμάτο good vibes – πόσο μάλλον όταν πραγματοποιείται σε ένα από τα πιο δροσερά μέρη της πόλης. Η Πλατεία Νερού, ευρύχωρη, με εύκολη πρόσβαση και το πιο σημαντικό, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το πιο κεφάτο πάρτι του Ιουλίου!

Εσείς ξεκινήσατε να ψάχνετε το πιο ναυτικό σας σύνολο για μια ολόκληρη βραδιά γεμάτη χoρό;

Website

Facebook

Instagram

Best of internet