Quantcast
guide EVENTS

Η Analogue παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Terminator της Techno, Remco Beekwilder

Η παρουσία του Ολλανδού DJ και παραγωγού στην παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή είναι πρόσφατη και καταιγιστική μαζί


20 Δεκεμβρίου 2018

Για τους μύστες της Techno, ο Ολλανδός DJ είναι ο Άγιος Βασίλης των φετινών Χριστουγέννων, Για εσάς τους βασικούς που δεν τον ξέρετε καλό είναι να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου και να ρουφήξετε τη γνώση. Ο Remco Beekwilder είναι ένας καταξιωμένος παραγωγός έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ & gigspaces όπως Awakenings, Reaktor, Rotterdamse Rave, Soenda, Berghain & Tresor, με ενέργεια που θερίζει, βαθύ, μεστό ήχο και ξεκάθαρα προερχόμενο από την techno, με αποτέλεσμα να έχει βρει ήδη τον χώρο του στον χάρτη της σκηνής.

FRIDAY 21.12 // REMCO BEEKWILDER // SIX DOGS

FRIDAY 21.12 // REMCO BEEKWILDER // SIX DOGShttps://www.facebook.com/events/263680524341074/*Clip : Aggeliki Germakopoulou*

Gepostet von Analogue am Mittwoch, 12. Dezember 2018

Οι παραγωγές του στις: Monnom Black του Dax J, Self Reflection του Stranger, Binary Cells και Emerald(την τρέχει ο ίδιος) είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα του ήχου που πρεσβεύει.

Το μνημειώδες LSD EP στην Monnom Black, αντικατοπτρίζει την διαφορετικότητα και τις δυνατότητές του παραγωγικά, ένα EP που βρήκε άμεση υποστήριξη από τους Dax J, Marcel Dettmann, Luke Slater, Rebekah και Dave Clarke), ενώ το Return EP στην Binary Cells χαρακτηρίστηκε από το διάσημο βερολινέζικο δισκοπωλείο HARDWAX ως εξής: ‘’Excellent, spaced out, metallic techno pressure’’.

O Remco Beekwilder κερδίζει ολοένα και περισσότερη στήριξη μετά από κάθε dj set, κάτι που λέει πολλά για το στίγμα και την ποιότητά του. Μαζί τους στα decks του six d.o.g.s, οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, Μr.Μ & a.metz

Best of internet