Quantcast
guide EVENTS

Οι heavy rock βετεράνοι Monster Magnet έρχονται δυναμικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο

Οι Space Lords επιστρέφουν για άλλη μια φορά στην Ελλάδα για να μας χαρίσουν την ψυχεδελική μυσταγωγία που τόσο καλά γνωρίζουν


27 Νοεμβρίου 2018

Σε όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν κάποιες σταθερές: Όπως το φαγητό έχει το πιτόγυρο, έτσι και το stoner / heavy / ψυχεδελικό ροκ έχει τους βετεράνους Monster Magnet. Η μπάντα του θεού Dave Wyndorf δεν είναι καμιά τυχαία, αντιθέτως κοντεύει να συμπληρώσει 30 χρόνια στο κουρμπέτι και από τη νέα χρονιά θα είναι ξανά on tour για την προώθηση του καινούριου της δίσκου με τον πολύ ταιριαστό τίτλο Mindfucker.

Κι επειδή τους Magnet και την Ελλάδα τους συνδέει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης και αφοσίωσης, οι Space Lords δε θα παραλείψουν να μας επισκεφθούν και να μας βάλουν σε μια όπως πρέπει και χωρίς γυρισμό ζεν ψυχεδελική νιρβάνα. Πιο συγκεκριμένα οι Monster Magnet θα εμφανιστούν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Piraeus 117 Academy (το event) και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater (τo event)ενώ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

«Οι MonsterMagnet επιστρέφουν στην Ελλάδα!
Αθήνα 

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 

Piraeus 117 Academy
Θεσσαλονίκη

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
Principal Club Theater


Welcome back, Monster Magnet!
Οι SpaceLords του σκληρού ήχου έρχονται ξανά στην Ελλάδα!

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι άρχοντες του σκληρού ήχου επιστρέφουν για δύο βραδιές… κόλαση!

Με το ολοκαίνουριο “Mindfucker” -τον ενδέκατο δίσκο της ιστορίας τους, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, μετά από απουσία πέντε ετών- οι Monster Magnet γίνονται ξανά έφηβοι, και προκαλούν… ατελείωτο headbanging στο φανατικό κοινό τους.

Για άλλη μια φορά θα μας παρασύρουν με το ψυχεδελικό ροκ των 60s και των 70s με τις τραχείς μπασογραμμές, τα θηριώδη riffs και τις παραμορφωμένες μελωδίες.

Λίγο πριν κλείσει τα 30 της χρόνια, η αρμάδα του Dave Wyndorf από το NewJersey επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο βραδιές σκληρού ροκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, Piraeus 117 Academy
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, Principal Club Theater

Προπώληση εισιτηρίων:

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 22 ευρώ από:
Το TicketHouse για τη συναυλία της Αθήνας
και το Musicland για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 25 ευρώ.

Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House,
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ. 210 3608366»

Best of internet