Quantcast
guide EVENTS

H 1η Balkannabis Expo βάζει την Αθήνα στο κέντρο των κανναβοεξελίξεων

Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα τίμιο λογοπαίγνιο, πόσω μάλλον σε μια τέτοια έκθεση


Ξέρετε ότι δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα τολμηρό λογοπαίγνιο και ακόμη πιο δύσκολα θα μπορούσαμε να πούμε όχι σε μια πανβαλκανική έκθεση για την κάνναβη, η οποία μάλιστα γίνεται στην Αθήνα.

Οι καιροί αλλάζουν, η Ελλάδα έχει περάσει επιτυχώς ένα ξεβλάχεμα και τώρα η Τεχνόπολη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρεις ολόκληρες ημέρες, από την 1η έως τις 3 Ιουνίου την BALKANNABIS EXPO που θα ορίσει πλέον την Αθήνα ως σημείο αναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία κάνναβης.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της έκθεσης BALKANNABIS EXPO 2018 θα συναντηθούν οι πλέον καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, καλλιεργητές, παραγωγοί και επιστήμονες για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την παρουσίαση των πιο σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών στις εφαρμογές της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης διεθνώς.

Άλλωστε με το νέο νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο για τη Βιομηχανική και Φαρμακευτική Κάνναβη, η χώρα μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην καθιέρωση της βιομηχανίας της κάνναβης στα Βαλκάνια, δημιουργώντας περισσότερες από 10.000 θέσεις εργασίας. Η παγκόσμια αγορά της νόμιμης κάνναβης αναμένεται να ξεπεράσει τα 65 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021.

Όλοι οι γνώστες αντιλαμβάνονται ότι οι δυνατότητες εξαγωγής Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα εκτιναχθούν, ενώ ήδη εκδηλώνεται αξιοσημείωτο επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Τα παραδείγματα χωρών όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ουρουγουάη δείχνουν το δρόμο προς ένα ορθολογικό και ολοκληρωμένο μοντέλο νόμιμης παραγωγής και εκμετάλλευσης του φυτού. Γινόμαστε κι εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Φυσικά όπως ήδη θα υποψιάζεστε, η BALKANNABIS 2018 δεν είναι απλά μία ακόμη EXPO, αλλά αυτή η διοργάνωση φέρνει στην Αθήνα τους σημαντικότερους επιστήμονες και επιχειρηματίες του κλάδου για να συμμετάσχουν σε δύο διεθνή συνέδρια. Το συνέδριο «Επιστήμη της Ιατρικής Κάνναβης» με θέμα την επιστήμη και τις ιατρικές/ θεραπευτικές εφαρμογές της κάνναβης (1 Ιουνίου 2018, 12.00- 21.00, στο αμφιθέατρο Αθήνα 9.84) και το συνέδριο με τίτλο «Συνάντηση Κορυφής για την Βιομηχανική Κάνναβη» που θα έχει ως θέμα την βιομηχανική χρήση και απευθύνεται σε παραγωγούς και καλλιεργητές (2 Ιουνίου 2018, 12.00 – 21.00, στο αμφιθέατρο Αθήνα 9.84)

Εάν είστε λάτρεις της στατιστικής, τότε πάρτε μια ιδέα για το μέγεθος αυτής της διοργάνωσης, αφού στην BALKANNABIS EXPO θα υπάρχουν 120 εκθέτες από όλο τον κόσμο, οι πιο δραστήριες εταιρίες του κλάδου διεθνώς, Δύο διεθνή συνέδρια, περισσότεροι από 35 ομιλητές διεθνούς εμβέλειας και κύρους από 18 χώρες, Τέσσερα επαγγελματικά σεμινάρια (masterclasses) για ιατρούς, θεραπευτικό προσωπικό, καλλιεργητές και παραγωγούς (με προεγγραφές), Έξι εργαστήρια – παρουσιάσεις (διατροφή, μαγειρική, δόμηση, κα).

Φυσικά επειδή όλα αυτά δεν γίνονται στο μιούτ, κι επειδή λίγη παραπάνω διασκέδαση δεν πείραξε ποτέ κανέναν, στην έκθεση θα συμπεριλαμβάνονται πολλές παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως έκθεση πόστερ και σκίτσων, τσίρκο, ζογκλέρ και μουσική από DJs και παραγωγούς.

Εισιτήρια:
– Ημερήσιο 8€ (προπώληση), 10€ (στην είσοδο)
– Τριημέρου 20€ (προπώληση), 25€ (στην είσοδο)

– Για τα ιατρικά σεμινάρια 50€ (2 σεμινάρια 2,5 ωρών έκαστο, προπώληση και στη είσοδο, συμπεριλαμβάνει ημερήσια γενική είσοδο στην έκθεση)

– Για τα σεμινάρια βιομηχανικής κάνναβης 20€ (2 σεμινάρια 2,5 ωρών έκαστο, προπώληση και στη είσοδο, συμπεριλαμβάνει ημερήσια γενική είσοδο στην έκθεση)

Κάθε εισιτήριο σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στην έκθεση, τα συνέδρια και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Αγορά εισιτηρίων από Viva.gr: https://goo.gl/JojhjK

Η BALKANNABIS EXPO πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. Στηρίζεται από διεθνείς φορείς, οργανισμούς και δίκτυα όπως οι International Cannabis and Cannabinoid Institute (ICCI), ENCOD, FAAAT, NoCo Hemp Expo, ICANNA.

Γραφείο Τύπου: Φωτεινή Μπάρκα, [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας: www.balkannabisexpo.com
Για επικοινωνία: [email protected]
Για εκθέτες: [email protected]
Facebook page: https://www.facebook.com/balkannabisexpo/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/192236798186328/

Best of internet