Quantcast
guide EVENTS

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη εμφάνιση των London Grammar στο Release Athens

H 1η μέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά με αναπροσαρμογή της τιμής του εισιτηρίου


16 Απριλίου 2018

Πριν λίγο ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Release Athens Festival στο facebook ότι ακυρώνεται η προγραμματισμένη εμφάνιση των London Grammar την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ.

Το management των London Grammar ενημέρωσε πως λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα (31/5) και Ισραήλ (29/5).

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, για τις οποίες το κοινό θα ενημερωθεί άμεσα.

Η πρώτη ημέρα του Release Athens 2018, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 31 Μαϊου με τη συμμετοχή του Rag’n’Bone Man και άλλων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Aκολουθεί η ανακοίνωση της Hannah Reid:

Γεια σε όλους,

Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο shows που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο shows μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα.

Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Με όλη μου την αγάπη,

Hannah

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ συνεχίζεται κανονικά και διαμορφώνεται ως εξής:

Για τις 31 Μαϊου, και μέχρι την ανακοίνωση νέων ονομάτων, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 25 ευρώ (μονό) και 45 ευρώ (διπλό).

Για την 1η (Thievery Corporation, UB40 feat Astro & Mickey, Golan, Angelika Dusk) και τη 17η Ιουνίου (Jamiroquai, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Sillyboy’s Ghost Relatives, Σtella), η τιμή παραμένει στα 43 ευρώ (μονό) και 80 ευρώ (διπλό).

Για το τριήμερο εισιτήριο, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 90 ευρώ.

Για τους φίλους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και ανακοίνωση το συντομότερο δυνατό.

Για την έγκυρη ενημέρωσή σας, επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens.

Πληροφορίες στον αριθμό 210 3450817, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Το email επικοινωνίας είναι το: [email protected]

Best of internet