Quantcast
guide EVENTS

Οι Ministry έρχονται στην σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 1-2 Ιουνίου για να διδάξουν πως παίζεται το σωστό Industrial Metal

Οι πρωτεργάτες του Industrial Metal ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Τσαγκ · 30 Μαΐου 2017

Οι μύθοι του Industrial Metal, Ministry έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας για 2 καταστροφικά lives σε Αθηνα και Θεσσαλονικη. O δημιουργός και ηγέτης της μπάντας Al Jourgensen είναι ο πρώτος που συνδύασε πριν από 35 χρονια την ηλεκτρονική μουσική με τις μεταλλικές κιθάρες και είχε αυτό το αρρωστημένα πορωτικό αποτέλεσμα που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω πολιτικοποιημένο videoclip της μπάντας.

Οι Ministry θα βρεθούν στην χώρα μας για δυο πραγματικά μοναδικές εμφανίσεις (Αθήνα: Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, Piraeus 117 Academy και Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, Principal Club Theater) , από τις σπάνιες, που πραγματοποιούν πλέον ως μπάντα τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε δύο διπλές προσκλήσεις για εσάς για το live της Αθήνας, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας ΕΔΩ

Για δύο νύχτες θα έχουμε την ευκαιρία να αναπνεύσουμε τον ίδιο αέρα με τους ευφυέστερους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες, τόσο αυτού όσο και του προηγούμενου αιώνα. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εμβληματική φιγούρα του Al Jourgansen, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην μουσική, στη τέχνη και στην κοινωνία. Δημιούργησε τουλάχιστον τέσσερα νέα μουσικά ρεύματα, ενέπνευσε και εμπνέει δεκάδες καλλιτέχνες, εξέφρασε και εκφράζει κριτικό πολιτικό λόγο, δε σταματά να μας συγκινεί, να μας συγκλονίζει και να μας βγάζει από το comfort zone μας.

Οι Ministry απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερα πλατύ κοινό όσον αφορά στις μουσικές προτιμήσεις. Μας συνδέουν πολλά μαζί τους, με κομβικό σημείο το δίσκο, που έμελλε να είναι και ο πιο εμπορικός στην καριέρα τους και έφερε τον ελληνικό τίτλο «ΚΕΦΑΛΗ ΞΘ» ή ως πιο γνωστό «Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs». Η κυκλοφορία αυτή ήταν σημείο αναφοράς και best seller τη χρονιά εκείνη (1992) σε όλο τον κόσμο.

Σημειώστε ότι όλος ο εξοπλισμός σκηνής θα έρθει από το εξωτερικό! Η Ministry experience του ελληνικού κοινού δεν θα έχει τίποτε να ζηλέψει από τις άλλες εμφανίσεις, που θα πραγματοποιήσουν στην παγκόσμια περιοδεία τους.

Η προπώληση ξεκίνησε… εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας, πριν εξαντληθούν

Τιμές Εισιτηρίων

Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Early Bird: 25 ευρώ (μέχρι την εξάντλησή τους)
Προπώληση: 28 ευρώ
Ταμείο: 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Στο www.viva.gr  και στο τηλέφωνο 11876 και σε όλα τα καταστήματα: Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Αθηνόραμα gr

Διοργάνωση

Doledrums music events

 

 

Best of internet