Quantcast
the stream DAILY VIRAL

Ο σκατόψυχος που έκανε πανάκριβο εκείνο-το-χάπι-για-το-HIV ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ (PHOTOS)

Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να νομίζουμε


President Creed · 29 Οκτωβρίου 2015

Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής. Ο Μάρτιν Σκρελι, ένας σκατόψυχος μαλάκας ετών 32 αγοράζει φαρμακοβιομηχανία και εκτοξεύει την τιμή ενός φαρμάκου από τα 17 στα 750 δολλάρια το χάπι. Ένα χάπι που μεταξύ άλλων χορηγείται και σε οροθετικούς. Ο εν λόγω τύπος έφαγε κράξιμο από παντού, ακόμα και οι σχιζοειδείς νεοφιλελεύθεροι τον έκραξαν (βλ. Τραμπ).

Μετά από όλο αυτό το backlash, ο Σκρέλι δήλωσε οτι θα μειώσει την τιμή του φαρμάκου, αλλά δεν είπε ποτέ πόσο ούτε πότε θα τη μειώσει. Στο εντωμεταξύ, μια άλλη εταιρία ανακοινώνει οτι βγάζει ένα παρόμοιο φάρμακο με την ίδια δραστική ουσία στην τιμή του ενός δολλαρίου. Κι άλλο χαστούκι για τον Shkreli εν ολίγοις. Αυτό όμως που τον έκανε να λυγίσει στο twitter του ήταν κάτι άλλο.

malakas

Ο Σκρέλι έκανε μια δωρεά 2700$ στην καμπάνια του Bernie Sanders (υποψήφιο για Πρόεδρο των ΗΠΑ), με σκοπό προφανώς να τον έχει από κοντά. Ο Sanders από την άλλη που δεν ήθελε να συνδυαστεί η καμπάνια του με κάποιο αρχίδι όπως ο Σκρέλι, πήρε τα 2700$ και τα δώρισε σε μια κλινική για το HIV, δίνοντας άλλη μια γερή σφαλιάρα στον σκατόψυχο.

tumblr_inline_nwfy5q6JS01s9trmc_500

Και ο Σκρέλι παρ’ ότι ήθελε να το παίξει υπεράνω, δεν άντεξε πολύ:

tumblr_nwfsh77TWq1sh7jydo1_500

tumblr_inline_nwg1t1Pj2A1r66xf0_540

Μάλιστα στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφιά η οποία υποτίθεται οτι είναι ακτινογραφία του χεριού του το οποίο υποτίθεται οτι το ράγισε χτυπώντας το στον τοίχο από τα νεύρα του. Κάποιος όμως από το τουίττερ έκανε ένα reverse search με βάση τη φωτογραφία και αποδείχθηκε οτι ο Μάρτιν Σκρέλι ούτε το χέρι του δεν μπορεί να χτυπήσει στον τοίχο και για αυτό χρησιμοποίησε ακτινογραφία κάποιου άλλου.

tumblr_inline_nwgb11qVdH1qjv12c_540

 

Πόσο. Ακραίος. Μαλάκας.

Best of internet