Quantcast

And… αυτή είναι η νέα ταινία που φτιάχνει ο Γιώργος Λάνθιμος με την Emma Stone

Όχι αυτός είναι ο τίτλος, η ταινία λέγεται σκέτο And για κάποιο λόγο

THE NERDSTREAM

30 Σεπτεμβρίου 2022

Οκ μισό λεπτό ρε Γιώργο, σχεδόν 4 χρόνια τώρα περιμένουμε τη νέα ταινία σου μετά το The Favourite (πολύ καλό btw, kudos), τελικά αντί γι’ αυτήν είδαμε μια περφόρμανς στον Νιάρχο, και πριν καλά καλά προλάβουμε την δούμε στα σινεμά ανακοινώνεις πως ξεκινάς κι άλλη;

Πράγματι, ο ρυθμός με τον οποίο ανακοινώνονται οι νέες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου είναι λίγο ζαλιστικός πλέον. Υπήρξε μεγάλη φημολογία τα τελευταία 2-3 χρόνια μέχρι να καταλήξουμε πως το Poor Things με την Emma Stone και τον Willem Dafoe θα είναι η επόμενη ταινία του (έρχεται μέσα στο 2023, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα ημερομηνία), και μόλις χτες ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης βάζει μπροστά ένα νέο φιλμ.

Ο τίτλος του θα είναι And (βάλτε κάτι πιο ungooglable ρε την επόμενη φορά) και θα πρόκειται για μια επιστροφή του Λάνθιμου στις συνεργασίες με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου, μαζί με τον οποίο τάραξαν τα νερά του ελληνικού σινεμά το 2009 με τον Κυνόδοντα. Επίσης μάθαμε ότι θα πρωταγωνιστεί ξανά η Stone (οκ υπάρχει ένα μοτίβο εδώ, αλλά πλιζ σταματήστε να αναφέρεστε σε αυτήν ως “η ΜοΥσΑ τΟυ”, είναι ξεπερασμένο, σεξιστικό και κριντζ). Στην ταινία θα παίζει *και* ο Dafoe, οπότε εικάζουμε ότι το παρεάκι δούλεψε καλά στο Poor Things.

Περισσότερα δεν γνωρίζουμε ακόμα, παρά μόνο ότι η ταινία θα είναι “κωμωδία” (το βάζουμε σε εισαγωγικά γιατί όταν πρόκειται για Λάνθιμο-Φιλίππου ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει αυτό), ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Jesse Plemons του I’m Thinking of Ending Things και η Margaret Qualley του Once Upon a Time in Hollywood.

Best of internet