Quantcast

O Hugh Jackman ξεκρεμάει τα νύχια του και επιστρέφει ως Wolverine για το Deadpool 3

Και φυσικά η ανακοίνωση έγινε με τον πιο Ryan Reynolds τρόπο

THE NERDSTREAM

28 Σεπτεμβρίου 2022

Θυμάστε πίσω στο 2017 που ένα από τα πιο hot ζητήματα στην pop κουλτούρα ήταν η εξαγορά του ιστορικού στούντιο της 20th Century Fox από την Disney; Τελικά το μεγα-ντιλ που ανέδειξε την Disney σε (ακόμα μεγαλύτερο) πολιτιστικό μονοπώλιο έκλεισε το 2019, κι έκτοτε όλοι (οκ οι nerds βασικά) περιμένανε την είσοδο των υπερηρώων της Fox στο Marvel Cinematic Universe.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε με τις παρουσίες X-Men και Fantastic Four στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, αλλά φυσικά οι στιγμή που όλοι περιμένανε ήταν οι εμφανίσεις του Wolverine και του Deadpool, των δύο δημοφιλέστερων χαρακτήρων του superhero σύμπαντος της Fox άλλωστε. Ε, μαντέψτε, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα κάνουν ταινία μαζί.

Ο ίδιος ο Ryan Reynolds αυτοπροσώπως λοιπόν ανακοίνωσε πως ο Hugh Jackman πρόκειται να επιστρέψει ως Wolverine για να παίξει στο Deadpool 3 που έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Δείτε εδώ το βίντεο με τους δυο τους να χαριεντίζονται για τα μάτια σας:

Προφανώς είναι big deal η επιστροφή του Jackman στον ρόλο του Wolverine, αλλά η αλήθεια είναι πως προβληματιζόμαστε λίγο. Ήταν τόσο όμορφο το κλείσιμο του saga του με το Logan που δεν βρίσκουμε λόγο να χαλάσει για χάρη μιας καθαρά fan service κίνησης, ακόμα κι αν βγει ωραία η ταινία. Όπως και να ΄χει, σίγουρα αναμένουμε *πολλά* references στην προηγούμενη κοινή εμφάνιση των δύο τους στο βλάσφημο X-Men Origins: Wolverine

Best of internet