Quantcast

O Taika Waititi θα γυρίσει την επόμενη ταινία Star Wars, ετοιμαστείτε για μερακλίδικα πράγματα

Στο μεταξύ περιμένουμε το επίσης δικό του Thor: Love and Thunder σε ένα μήνα και κάτι

THE NERDSTREAM

24 Μαΐου 2022

Μιας και σήμερα βρίσκεται στην επικαιρότητα το επερχόμενο Thor: Love and Thunder που μας έδωσε νέο trailer, ας ενημερώσουμε επίσης το φιλοθεάμον κοινό των μεγάλων χολιγουντιανών franchises πως ο σκηνοθέτης του, δηλαδή ο λατρείας Taika Waititi του What We Do in the Shadows και του Jojo Rabbit, πρόκειται να γυρίσει την επόμενη ταινία Star Wars.

Αφού η τριλογία που είχε σκοπό να γυρίσει ο Rian Johnson μπήκε επισήμως στον πάγο (τον φάγανε τον άνθρωποι οι άτιμοι) κι η Disney το έχει ρίξει στις σειρές (έχουμε και Obi-Wan Kenobi που κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες), η επόμενη ταινία Star Wars που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη θα έχει την υπογραφή του Waititi – χωρίς βέβαια να ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι αυτό.

Για την ιστορία, ο Waititi έχει ήδη γυρίσει ένα επεισόδιο στην πρώτη σεζόν του The Mandalorian, ενώ στην ίδια σειρά υποδύεται (φωνητικά) και το bounty hunter droid IG-11, οπότε σίγουρα δεν του είναι ξένο το σύμπαν του Star Wars. Βέβαια, παρότι του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη, είναι κρίμα πρωτότυποι δημιουργοί να μετατρέπονται σε τόσο μεγάλο ποσοστό σε franchise σκηνοθέτες.

Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση, αργεί ακόμα το επόμενο Star Wars, ενώ μέσα στο 2022, πέρα από το νέο Thor, περιμένουμε και την αθλητική ταινία Next Goal Wins από τον Waititi, την οποία έγραψε σε συνεργασία με τον Iain Morris, δημιουργού του υπέροχου βρετανικού The Inbetweeners και σεναριογράφο του φανταστικού Flight of the Conchords.

Best of internet