Quantcast

Ο Alejandro Jodorowsky δίνει το χρίσμα στον Taika Waititi για σκηνοθέτη του Incal και έχουμε χεστεί πάνω μας

Το υπερέπος κόμικ των Jodorowsky και Moebius θα γίνει σινεμά με έναν από τους αγαπημένους μας στο τιμόνι

THE NERDSTREAM

4 Νοεμβρίου 2021

Είναι και οι δύο τρελοί. Το ντουέτο για το οποίο μιλάμε είναι οι εξής δύο: Ο αγαπημένος μας τρελός σαμάνος – μάγος – γκουρού Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι και ο εκλεκτός του, Τάικα Γουαϊτίτι. Γιατί μπορεί ο Αλεχάνδρο Χοδορόφσκι να έχει κλείσει εδώ και μήνες τα 92 του χρόνια, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχει σκοπό να βάλει κώλο κάτω.

Για την ακρίβεια, μόλις τον είδαμε να ασχολείται με ένα από τα πιο κλασικά πράγματα που κάνουν οι 92χρονοι: Να παρουσιάζει την είδηση της μεταφοράς στον κινηματογράφο ενός από τα σπουδαιότερα έργα του, δηλαδή το θρυλικό sci-fi κόμικ Incal ο Χοδορόφσκι έγραψε και ο Μοέμπιους (κατά κόσμον Ζαν Ζιρό) σχεδίασε. Ναι, η ιστορία του Τζον Ντιφούλ και του μυστηριώδους Ινκάλ έρχεται στη μεγάλη οθόνη και θα το πούμε ανοιχτά: Έχουμε χεστεί από τη χαρά μας.

Στο ίδιο το trailer (εκτός από τους δύο μύστες που λένε τα δικά τους και οκ, μας αρέσει) δεν βλέπουμε τίποτα που να έχει να κάνει με την ίδια την ταινία , η οποία πρέπει να βρίσκεται σε εξαιρετικά πρωτόλειο στάδιο. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Γουαϊτίτι θα κάνει το σενάριο, ενώ η παραγωγή θα γίνει για λογαριασμό των Humanoids και Primer Entertainment.

Δείτε το:

ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

Best of internet