Quantcast

F9: Είδαμε το νέο trailer του Fast & Furious 9 και, χωρίς πλάκα, ψηθήκαμε φουλ

Μοιάζει ακριβώς ό,τι χρειάζεται η ψυχούλα μας αυτήν την στιγμή

THE NERDSTREAM

15 Απριλίου 2021

Κακά τα ψέματα, έχει ζορίσει η φάση. Έτσι όπως έχει γίνει η ζωούλα μας, αυτό που θέλουμε αυτήν την στιγμή είναι βασικά να ξεφύγουμε, να ξεχαστεί το μυαλό μας, θα δούμε θεαματικά κι εξωπραγματικά πράγματα να συμβαίνουν σε οθόνες χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα. Αυτό. Σαν το Godzilla vs. Kong. Σαν το Mortal Kombat που βγαίνει αύριο. Σαν το Fast and Furious 9 που πλησιάζει.

Πρώτα απ’ όλα, ναι, φτάσαμε στην 9η ταινία Fast and Furious και 10η συνολικά για το αγαπημένο καγκουροfranchise αν υπολογίσουμε και το Hobbs & Shaw. Το F9 λοιπόν είναι το sequel του The Fate of the Furious από το 2017, και θεωρητικά θα είναι η προ-προτελευταία ταινία της σειράς που σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί με τον 11ο τίτλο.

Το F9 λοιπόν επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά το 2019, αλλά οι συνεχείς αναβολές στον σχεδιασμό της Universal κι έπειτα η πανδημία του covid οδήγησαν το στούντιο στο καλοκαίρι του 2021. Έτσι, η ταινία θα κάνει πρώτα πρεμιέρα στη Νότια Κορέα (!) το Μάιο, κι έπειτα θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Ιουνίου. Όσο περιμένουμε, τσεκάρετε το ολόφρεσκο trailer που φαίνεται ιδιαιτέρως ψηστικό εδώ που τα λέμε:

Best of internet