Quantcast

Το πρώτο trailer του Space Jam: A New Legacy είναι εδώ κι η Zendaya ανακοινώνεται ως Lola Bunny της ταινίας

Οκ, δεν θα πούμε ψέματα, φαίνεται ωραίο

THE NERDSTREAM

5 Απριλίου 2021

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή μας προς την τάση του Hollywood να αυτο-ανακυκλώνεται διαρκώς μέσα από reboots, remakes, sequels, prequels, spinoffs και τα σχετικά. Κάθε τόσο βέβαια υπάρχει και μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Κι εμείς, επειδή δεν είμαστε τίποτα κομπλεξικοί, δηλώνουμε πρόθυμοι να αναγνωρίσουμε την πιθανότητα να βγουν και καλά πράγματα από αυτήν την ιστορία.

Ας πούμε, ενώ αρχικά δεν μας έψηνε καθόλου η πιθανότητα ενός remake του Space Jam με τον LeBron James στην θέση του Michael Jordan, το πρώτο επίσημο trailer του Space Jam: A New Legacy δείχνει ομολογουμένως υπερβολικά διασκεδαστικό. Ίσως φταίει που μας θυμίζει περισσότερο Ready Player One σε μπασκετική εκδοχή, ίσως φταίει που το The Last Dance πέρσι μας άνοιξε την όρεξη για περισσότερο μπασκετικό σταφ στην οθόνη.

Στο μεταξύ, μετά την πρεμιέρα του trailer μέσα στο σαββατοκύριακο, η Warner ανακοίνωσε επίσης πως στον ρόλο της Lola Bunny (στην φωνή της δηλαδή) θα βρίσκεται η λατρεία Zendaya του Euphoria, του Spider-Man αλλά και του επερχόμενου Dune. Έχουμε ψηθεί μ’ αυτά και μ’ εκείνα, περιμένουμε την ταινία να σκάσει 16 Ιουλίου ταυτόχρονα σε όσες αίθουσες είναι ανοιχτές (το ελπίζουμε) και στο HBO Max για streaming.

Best of internet