Quantcast

Μισάωρο making of ντοκιμαντέρ για το Snyder Cut θα κυκλοφορήσει μαζί με την ταινία, αν δεν σας φτάσουν οι 4 ώρες

Θα έχουμε ζόρικο πρόγραμμα αύριο

THE NERDSTREAM

17 Μαρτίου 2021

Αύριο φτάνει η μέρα που θα μάθουμε επιτέλους αν το Snyder Cut του Justice League είναι το απόκρυφο αριστούργημα που τα κυκλώματα ήθελαν να μας εμποδίσουν να δούμε ή το απόλυτο scam των DC fanboys που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα γιγάντιο hype κυριολεκτικά από το τίποτα. Ή τίποτα από τα δύο, και θα είναι απλά κάτι σαν το ήδη υπάρχον Justice League απλά πιο σκοτεινό και πιο μεγάλο, πράγμα που είναι το πιθανότερο εδώ που τα λέμε.

Σε κάθε περίπτωση, αύριο η Warner δίνει στην κυκλοφορία μέσω του HBO Max την 4ωρη ταινία. Αν όμως δεν χορτάσετε και θέλετε λίγο ακόμα Snyder Cut, τότε το στούντιο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και ένα ντοκιμαντέρ 30 λεπτών για το making of του Justice League με μπόλικο υλικό behind the scenes και μια αποκλειστική συνέντευξη του Zack Snyder.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θα προτιμούσε ένα μη-επίσημο ντοκιμαντέρ αντί για ένα της Warner, ώστε να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και διαύγεια το μέγα μπιλμπάο που προκλήθηκε μέσα και γύρω από αυτήν την ταινία, αλλά και πώς η προσμονή του Snyder Cut δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα fan culture φαινόμενα της τελευταίας δεκαετίας.

Best of internet