Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Tomb Raider, από τη δημιουργό του Lovecraft Country αυτήν την φορά

Και με την Alicia Vikander ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

THE NERDSTREAM

27 Ιανουαρίου 2021

Είκοσι ολόκληρα χρόνια έχουνε περάσει, φίλες και φίλοι, απ’ όταν θαμπωθήκαμε ως παιδιά βλέποντας το Tomb Raider που είχαμε λατρέψει ως παιδιά στο PlayStation να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με την Angeline Jolie στον ρόλο της Lara Croft. Και οκ, εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε ότι εκείνες οι ταινίες δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά όσο να πεις υπάρχει ακόμα ένα κάποιο κινηματογραφικό potential σε μια γυναικεία εκδοχή Indana Jones.

Αυτό ακριβώς το potential προσπάθησε να εκπληρώσει το Tomb Raider του 2018 με την Alicia Vikander στον πρωταγωνιστικό ρόλο, του οποίου το sequel επρόκειτο να γυρίσει ο λατρείας Ben Wheatley (των A Field in England και Kill List) σε σενάριο της συζύγου του, Amy Jump. Τελικά αυτή η ταινία έφαγε άκυρο απ’ ό,τι φαίνεται, αφού η MGM μόλις ανακοίνωσε τον οριστικό δημιουργό της νέας ταινίας του franchise που όλοι για πάντα θα προφέρουμε λάθος το όνομά του (ΤΙ ΤΟΥΜ ΡΕΪΝΤΕΡ ΓΤΧ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στούντιο, η νέα ταινία, που επίσης θα έχει την Vikander ως πρωταγωνίστρια, θα γυριστεί και θα γραφτεί από τη Misha Green. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, είναι η δημιουργός, showrunner και παραγωγός του περσινού Lovecraft Country στο HBO, η οποία μοιάζει έτοιμη πλέον να κάνει και το πρώτο της βήμα στη μεγάλη οθόνη.

Ωραία όλα αυτά βέβαια, αλλά μην ξεχνάμε ποιος είναι αυτός που έχει κάνει το καλύτερο tomb raiding κι έχει τυμβωρυχεύσει την ψυχούλα μας:

Best of internet