Quantcast

Το No Time to Die αναβάλλεται άλλη μια φορά, συμπαρασύροντας κάμποσες ακόμα μεγάλες ταινίες του 2021

Οι οποίες προηγουμένως επρόκειτο να αποτελέσουν μεγάλες ταινίες του 2020

THE NERDSTREAM

22 Ιανουαρίου 2021

Πίσω στην άνοιξη του 2020, φίλες και φίλοι, το πολύπαθο No Time to Die, δηλαδή η πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του Daniel Craig ως 007, ήταν ένα από τα πρώτα blockbusters που είδαν τα φτερά τους να πετσοκόβονται λόγω covid. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο για Απρίλιο, μετά πήγε Νοέμβριο και τελικά η οριστική ημερομηνία έμοιαζε να είναι 2 Απριλίου 2021.

Τελικώς όμως η ταινία της MGM δεν θα κυκλοφορήσει ούτε τώρα, καθώς γενικά τα πράγματα στο σινεμά (αλλά και στη ζωή γενικότερα) δεν έχουν πάει πολύ καλά, κι έτσι κατευθύνεται προς τις 8 Οκτωβρίου του 2021. Αναμενόμενο βέβαια, αφού η (εν μέρει) αποτυχία του Tenet πέρσι τον Αύγουστο έκανε τα στούντιο τρομερά επιφυλακτικά στο να κυκλοφορήσουν ταινίες στις αίθουσες μέσα σε αυτές τις συνθήκες.

Στο μεταξύ, αυτή νέα αναβολή, αναστατώνοντας τον μπλοκμπαστερικό προγραμματισμό, συμπαρέσυρε και μια σειρά από άλλες ταινίες που είδαν τις ημερομηνίες του να αλλάζουν. Για παράδειγμα, η Sony ανέβαλε τα Peter Rabbit 2, Ghostbusters: Afterlife και Cinderella κι η Universal αναμένεται να αλλάξει ημερομηνία σύντομα για το Fast and Furious 9 που θα ερχόταν το Μάιο.

Αυτό που πόνεσε περισσότερο, όμως, είναι ότι πάλι δεν θα καταφέρουμε να δούμε το Last Night in Soho του λατρεία Edgar Wright, αφού η ταινία αναβλήθηκε εκ νέου για τις 22 Οκτωβρίου. Γαμώτο.

Best of internet