Quantcast

The Whale: O Darren Aronofsky ετοιμάζει ταινία με την Α24 και τον Brendan Frasier

Κοντεύουν να περάσουν ήδη 4 χρόνια από το Mother

THE NERDSTREAM

12 Ιανουαρίου 2021

Πράγματι, σχεδόν 4 χρόνια κοντεύουν να περάσουν από το Mother, την τελευταία μέχρι σήμερα ταινία του Darren Aronofsky. Και μπορεί εμείς να μην ενθουσιαστήκαμε από την ταινία, αλλά ξέρουμε ότι εκεί έξω υπάρχουν κάμποσες ψυχές που περιμένουν τι άλλο θα βγάλει από την κούτρα του ο Αμερικάνος τ ζ ί ν ι ο υ ς σκηνοθέτης.

Τώρα, ο Aronofsky ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την λατρεμένη ανεξάρτητη Α24 προκειμένου να ξεκινήσει την παραγωγή της νέας του ταινίας με τίτλο The Whale, η οποία θα βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Samuel D. Hunter, ο οποίος θα υπογράψει και το σενάριο της επερχόμενης ταινίας.

Ακόμα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα πρωταγωνιστεί ο Brendan Frasier, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την The Mummy τριλογία και πιο πρόσφατα τον έχουμε δει στο υπέροχο τηλεοπτικό Doom Patrol. Κατά τ’ άλλα, δεδομένου ότι η προηγούμενη ταινία του Aronofsky λεγόταν Mother κι αυτή θα λέγεται Whale, νομίζουμε ότι σπάσαμε τον κώδικα και βρήκαμε τον τίτλο για την μεθεπόμενή του:

Best of internet