Quantcast

O Doctor Octopus επιστρέφει για το νέο Spider-Man, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε μπόλικους Peter Parker

Tobey Maguire και Andrew Garfield φημολογείται ότι επιστρέφουν για ζόρικες multiverse καταστάσεις

THE NERDSTREAM

9 Δεκεμβρίου 2020

Έχει περάσει ένας χρόνος από εκείνο το μίνι-θρίλερ που κινδύνευσε να αφήσει τον Spider-Man εκτός Marvel Cinematic Universe, αλλά τελικά το πράγμα μπήκε σε μια ρότα και σιγά σιγά προετοιμαζόμαστε για την 3η ταινία του ανθρώπου-αράχνη στο MCU. Πάντα με τον Tom Holland, φυσικά, αλλά τώρα το καστ αρχίζει να παίρνει εντυπωσιακές διαστάσεις.

Πρώτα απ’ όλα, σύμφωνα με το αποκλειστικό χτεσινό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, ο Alfred Molina θα επιστρέψει στον ρόλο του Doctor Octopus από το Spider-Man 2 του Sam Raimi, παραμένοντας ένας από τους πιο ικανοποιητικούς villains που έχουμε δει στο υπερηρωικό σινεμά.

Έπειτα, ένα ακόμα αποκλειστικό δημοσίευμα του Collider μας είπε ότι ο Doc Ock δεν θα είναι απ’ ό,τι φαίνεται η μόνη εμφάνιση από τα παλιά που θα δούμε στο επόμενο Spider-Man. Σύμφωνα με τις πηγές του site, αναμένεται να υπάρξουν εμφανίσεις τόσο από τους δύο προηγούμενους Peter Parket, δηλαδή Tobey Maguire και Andrew Garfield, όσο και από τις Kirsten Dunst και Emma Stone.

Προφανώς όλα αυτά μυρίζουν multiverse, κάτι που μοιάζει να δένει σαν σενάριο κι από την επιβεβαίωση της συμμετοχής του Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange στην ταινία. Θα δούμε, προς το παρόν περιμένουμε πάντως αφού η μέχρι τώρα προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας είναι για τις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Best of internet