Quantcast

O Peter Dinklage θα πρωταγωνιστεί στο reboot της αδιανόητης καλτίλας Toxic Avenger, πράγμα αληθινά υπέροχο

Τουλάχιστον, σε αντίθεση με το Game of Thrones, εδώ αναμένουμε σκόπιμα κακό γράψιμο <3

THE NERDSTREAM

1 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί να μοιάζει σα να έχουν περάσει 2 αιώνες από το φινάλε του Game of Thrones, αλλά ήταν μόλις 1μιση χρόνο πίσω. Κι ενώ έκτοτε οι πρωταγωνιστές του συνεχίζουν την καριέρα τους παίζοντας σε κάτι φλωριές, ο Peter Dinklage κάνει την ούλτρα μερακλίδικη επιλογή κι ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην αναβίωση μιας υπέροχης καλτίλας από τα βαθιά 80s.

Όπως σας είχαμε πει ενθουσιασμένοι όταν το μάθαμε, το The Toxic Avenger της θρυλικής Troma Entertainment, μνημείο αντι-superhero καλτίλας και b-movie κωμωδίας τρόμου, ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα reboot σε high-budget εκδοχή. Δεν ξέρουμε πώς θα μπορούσε να μοιάζει κάτι τέτοιο, δεδομένου πως η μαγεία της ταινίας βρίσκεται στην αυτοσχέδια σαπίλα της, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε ότι δεν έχουμε ιντριγκαριστεί.

Χτες λοιπόν μαθεύτηκε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline ότι στην ταινία θα παίζει ο Tyrion του Game of Thrones, ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί πως η σκηνοθεσία θα είναι δια χειρός του Macon Blair, αγαπημένου ηθοποιού του σύγχρονου αμερικάνικου indie σινεμά (τον έχουμε δει στο The Florida Project, το Thunder Road αλλά και όλες τις ταινίες του Jeremy Saulnier) που πρόπερσι έκανε και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το I Don’t Feel at Home in This World Anymore.

Γενικά, στηρίζουμε και παρακολουθούμε στενά την υπόθεση.

Best of internet