Quantcast

Το trailer του νέου edit του Francis Ford Coppola για το The Godfather Part III υπόσχεται μια εντελώς διαφορετική ταινία

Και ο λιτός τίτλος αυτής, The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

THE NERDSTREAM

18 Νοεμβρίου 2020

Αρχικά, μην το κρύψουμε, ήμασταν καχύποπτοι για το νέο director’s cut που ανακοίνωσε ο Francis Ford Coppola για το The Godfather Part III ώστε να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την απογοήτευση που προσέφερε η ταινία στους πιστούς fans του franchise. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το περσινό restoration του Coppola για το The Cotton Club απέδειξε πως η ταινία είχε υποτιμηθεί στην πρώτη της πορεία. Ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο κι εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Paramount σκοπεύει να βγάλει την ταινία σε επιλεγμένα σινεμά στις 4 Δεκεμβρίου, κι έπειτα σε digital VOD και Blu-Ray στις 8 Δεκεμβρίου, με τον τίτλο The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Πέρα από την 4Κ ψηφιακή αποκατάσταση, το φιλμ θα αποκαθιστά επίσης το αυθεντικό όραμα του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, ο Coppola δηλώνει πως ο τίτλος ανταποκρίνεται στην αρχική πρόθεση που είχαν ο ίδιος και ο Mario Puzo, ενώ προσθέτει πως δημιούργησε μια νέα εισαγωγή και διαφορετικό φινάλε προκειμένου να διορθώσει το τελικό αποτέλεσμα της αρχικής ταινίας. Επίσης αλλαγές έχουν γίνει στο μοντάζ και τη μουσική.

Τσεκάρετε παρακάτω το ολόφρεσκο trailer:

Best of internet