Quantcast

Ετοιμάζεται ήδη και τρίτη ταινία A Quiet Place, αλλά με καλύτερο σκηνοθέτη από τον John Krasinski

Την ώρα που το sequel της πρώτης ταινίας έχει αναβληθεί για το 2021

THE NERDSTREAM

10 Νοεμβρίου 2020

Πίσω στο 2018, είχαμε ενθουσιαστεί με το A Quiet Place του Jim Krasinski. Ήταν μια πρωτότυπη ιδέα και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον Jim του The Office. Έπειτα, όπως συμβαίνει στο Hollywood, αποφασίστηκε να πάρουν αυτήν την όμορφη ιδέα και να την μετατρέψουν σε κινηματογραφικό franchise.

Το A Quiet Place Part II, λοιπόν, επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2020 αλλά ο covid είχε άλλα σχέδια. Μετά από μια πρώτη αναβολή για τον Σεπτέμβριο, η Paramount το μετέφερε τελικά στον Απρίλιο του 2021, ξανά σε σενάριο και σκηνοθεσία Krasinski. Στο μεταξύ όμως έχουν αρχίσει κι οι προετοιμασίες για τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, έρχεται άλλη μία ταινία A Quiet Place, άγνωστο ακόμα αν θα είναι sequel, prequel ή spinoff, η οποία θα γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον Jeff Nichols. Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες του σύγχρονου αμερικάνικου σινεμά, γεγονός που αν μη τι άλλο μας δημιουργεί μια άλφα αισιοδοξία για το πρότζεκτ.

Η επερχόμενη ταινία του δημιουργού των υπέροχων Take Shelter, Mud και Loving, λοιπόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2022 και, αν λάβουμε υπόψιν το μέχρι τώρα ιστορικό συνεργασιών του, οφείλει να έχει μέσα Michael Shannon. <3

Best of internet