Quantcast

The Green Knight: Η πιο πολυαναμενόμενη ανεξάρτητη ταινία της χρονιάς παίρνει R-Rating, ψήνοντάς μας ακόμα περισσότερο

Η Α24 κι ο σκηνοθέτης του A Ghost Story ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεσαιωνικό ιπποτικό έπος

THE NERDSTREAM

6 Νοεμβρίου 2020

Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για το κινηματογραφικό 2020, αλλά το σύμπαν μας φέρθηκε πολύ μπαμπέσικα. Μια από τις ταινίες που περιμέναμε περισσότερο, λοιπόν, ήταν το The Green Knight, το επερχόμενο μεσαιωνικό ιπποτικό έπος του David Lowery για λογαριασμό της λατρεμένης indie εταιρίας A24. Κι ενώ θεωρητικά το περιμέναμε το καλοκαίρι, ο covid τα άλλαξε όλα.

Η ταινία του αρθουριανού θρύλου, λοιπόν, πήγε πίσω – κι ακόμα δεν έχουμε δυστυχώς στα χέρια μας κάποια νέα ημερομηνία. Εξάλλου, το μέλλον της αίθουσας είναι συνολικά αβέβαιο, και εικάζουμε ότι ο σκηνοθέτης του Ain’t Them Bodies Saints και του A Ghost Story θέλει να δει τη νέα ταινία του να παίζεται στη μεγάλη οθόνη κι όχι σε streaming.

Στο μεταξύ όμως αυτό που μάθαμε αυτές τις μέρες είναι ότι η ταινία πήρε R-Rating για “violence, some sexuality, and graphic nudity”. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτό δε συμβαίνει επειδή θα κινηθεί σε gore μονοπάτια, παρόλο που σίγουρα θα είναι σκοτεινή, αλλά επειδή θα περιλαμβάνει γυμνό (το MPAA συνήθως το κάνει όταν πρόκειται για ανδρικές μαλαπέρδες).

Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε εντελώς hyped – κι αν θέλετε να γίνετε κι εσείς απλά δείτε το υπέροχο trailer:

Best of internet