Quantcast

Για το 2021 αναβάλλεται η Black Widow, προκαλώντας ντόμινο σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες Marvel

Ήταν κλειδωμένο στο στοίχημα

THE NERDSTREAM

24 Σεπτεμβρίου 2020

Ε, ναι, ήταν αναμενόμενο. Χτες η Marvel ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Black Widow, το οποίο μέχρι τώρα ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου, αναβάλλεται για τον Μάιο του 2021. Αν θυμάστε, αρχικά η ταινία επρόκειτο να κηρύξει την έναρξη της καλοκαιρινής blockbuster σεζόν την 1η Μαΐου, αλλά ο covid είχε άλλα σχέδια.

Στο μεταξύ, αυτή η αλλαγή προφανώς επηρεάζει και τις υπόλοιπες επερχόμενες ταινίες του Marvel Cinematic Universe. Το Eternals πάει από τον Φεβρουάριο του 2021 στον Νοέμβριο του 2021, ενώ το Shang Chi and the Legend of the Ten Rings πάει από το Μάιο στον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

Δυστυχώς, αντίστοιχες κινήσεις περιμένουμε κι από την μεριά άλλων μεγάλων στούντιο πέρα από τη Disney, οπότε μάλλον είναι χλωμό να δούμε μέσα στο 2020 στις αίθουσες τα πολυαναμενόμενα Dune, Wonder Woman 1984 και No Time to Die. Απ’ ό,τι φαίνεται, τα blockbusters της φετινής χρονιάς τρώνε οριστικό άκυρο για φέτος.

Κατά τ’ άλλα, η κυκλοφορία του Mulan της Disney κατευθείαν στην streaming της πλατφόρμα στις ΗΠΑ δείχνει ότι τα στούντιο θα αρχίσουν να γλυκοκοιτάνε όλο και περισσότερο τη μικρή οθόνη όσον αφορά τις νέες ταινίες τους.

Best of internet