Quantcast

O Sacha Baron Cohen γύρισε κρυφά το Borat 2 και τώρα είναι έτοιμος να μας το δείξει

Όχι ο ήρωας που αξίζουμε, αλλά ο ήρωας που έχουμε ανάγκη

THE NERDSTREAM

9 Σεπτεμβρίου 2020

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, φίλες και φίλοι, ο κόσμος έχει γίνει πια τόσο αλλόκοτος που οι μόνοι που μπορούν πλέον να πιάσουν την ουσία του είναι οι κωμικοί. Κι όχι όλοι οι κωμικοί, αλλά οι πιο ακραίοι, αλλοπρόσαλλοι, αλλόκοτοι από αυτούς. Βασικά, ούτε καν όλοι από αυτούς. Μόνο ο Sacha Baron Cohen. Μόνο αυτός ξέρει πια.

Αφού πριν δύο χρόνια μας έκαψε το μυαλό με το Who Is America? κι αφού πριν δυο μήνες ξεσήκωσε τα ακροδεξιά πλήθη σε ειρωνικό sing-along, τώρα ο Cohen αποκαλύπτει το τελειωτικό χτύπημα που επιφύλασσε εναντίον του 2020. Έρχεται Borat 2 καριόληδες, και μάλιστα τη στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Με βάση τα όσα μαθαίνουμε στα ίντερνετς, το sequel ακολουθεί τον Borat καθώς εκείνος θεωρεί ότι είναι πλέον celebrity κι έτσι κυκλοφορεί incognito προκειμένου να πάρει συνεντεύξεις από άκυρους ανθρώπους χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι ο Borat. Με άλλα λόγια, ο Borat θα παίζει ουσιαστικά τον ίδιο τον Cohen. So meta.

Σύμφωνα με το Collider, ο κωμικός έχει ήδη προβάλει την ταινία σε μυστικές industry προβολές, οπότε θεωρητικά η ταινία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει παρόλο που ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα. Πάντως, τελικά αποδείχτηκε πως το viral video του καλοκαιριού με τον Cohen ως Borat στο δρόμο ήταν τελικά όντως κομμάτι από τα γυρίσματα του sequel της ταινίας του 2006:

Best of internet