Quantcast

Mank: Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του David Fincher, επιτέλους

6 ολόκληρα χρόνια μετά το Gone Girl

THE NERDSTREAM

7 Σεπτεμβρίου 2020

Καιρός ήταν, φίλες και φίλοι. Πάνω από 6 χρόνια λείπει πλέον ο David Fincher απ’ τη μεγάλη οθόνη, παρόλο που στο μεταξύ μας έχει αποζημιώσει τηλεοπτικά με πράγματα σαν το Mindhunter και το Love Death + Robots. Παρόλα αυτά, ετοιμάζεται επιτέλους να επιστρέψει σπίτι: στο σινεμά (αλλά όχι απαραίτητα στην σκοτεινή αίθουσα).

Πρόκειται για το Mank, πολυαναμενόμενο και ανακοινωμένο εδώ και χρόνια (σε σενάριο του πατέρα του Fincher μάλιστα), όπου ο σκηνοθέτης θα αφηγείται την ιστορία πίσω από το Citizen Kane και ειδικότερα τη σχέση ανάμεσα στον σεναριογράφο Herman Mankiewicz και τον σκηνοθέτη Orson Welles, τους οποίους θα υποδύονται ο Gary Oldman κι ο Tom Burke αντίστοιχα.

Μετά από χρόνια αναμονής λοιπόν, και μια έξτρα καθυστέρηση και αναβολή λόγω COVID, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την επερχόμενη ταινία, η οποία δυστυχώς θα κάνει πρεμιέρα όπως όλα δείχνουν στην streaming πλατφόρμα αντί για τις κινηματογραφικές αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.

Στο μεταξύ, θυμίζουμε πως ο Fincher ετοιμάζει επίσης κι ένα prequel του Chinatown (ξανά στο Netflix), οπότε η κατάβασή του στο Hollywood των περασμένων δεκαετιών είναι μάλλον ανεπίστρεπτη πλέον.

Best of internet