Quantcast

Επιστρέφει ως Batman στην ταινία The Flash ο Ben Affleck, κάποιοι παίζουν με τα συναισθήματά μας

Αισίως 3 γίνονται οι Batmen που συνυπάρχουν στο DCEU, αν μετράμε σωστά

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2020

Έχει περάσει από πολλά κύματα η σχέση του Batman με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC τα τελευταία χρόνια, σε βαθμό που το μέγεθος του ντράμα να έχει αρχίζει να μας προκαλεί έναν μίνι εκνευρισμό. Αρχικά, ο Ben Affleck ήθελε να γλιτώσει. ΟΚ, το κατάφερε. Μετά ο Robert Pattinson ανακοινώθηκε ως Σκοτεινός Ιππότης στο επερχόμενο The Batman. Μετά, ο Michael Keaton αποφάσισε να κάνει το comeback στο The Flash. Και τώρα, ξανά Ben Affleck, επίσης στο The Flash.

Ναι, χτες το βράδυ βούιξε ο τόπος του nerdy Hollywood έπειτα από την ανακοίνωση ότι ο Affleck πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Bruce Wayne στην επερχόμενη solo ταινία Flash του Andy Muscietti δίπλα στον βετεράνο Keaton. Αμφότεροι αναμένονται σε cameo ρόλους, ενώ διάφορες πηγές λένε ότι θα σκάσει μύτη κι ο Pattinson.

Προφανώς, όλα αυτά δεν είναι κομμάτι κάποιου παρανοϊκού σχεδίου της Warner για να διαλύσει το DCEU. Ίσα ίσα, η απόφασή της να απομακρυνθεί από την ιδέα ενός ενιαίου συνεκτικού κινηματογραφικού σύμπαντος α λα MCU και να δώσει έμφαση στις μεμονωμένες ταινίες είναι σίγουρα στην σωστή κατεύθυνση. Έτσι, ο μόνος τρόπος να βγάζει νόημα όλο αυτό είναι προφανής. Το Flash θα περιλαμβάνει κάποιου είδους εμπλοκή με alternate dimensions, πράγμα εξαιρετικά σύνηθες στα κόμιξ εξάλλου.

Περιμένοντας λοιπόν την ταινία να καταφτάσει το καλοκαίρι του 2022, αναρωτιόμαστε τι να κάνουν αυτές οι ψυχούλες ο Christian Bale, o Val Kilmer κι ο George Clooney. Τέλος, τσεκάρετε και το νέο λόγκο Batman που έσκασε χτες:

Best of internet