Quantcast

Unhinged: Το αυτοσχέδιο trailer του Russell Crowe είναι καλύτερο απ’ όλα τα χολιγουντιανά trailers της χρονιάς μαζί

Έχει λασκάρει η βίδα, αλλά αυτό ακριβώς είναι το νόημα

THE NERDSTREAM

18 Αυγούστου 2020

Μεγάλη υπόθεση το έξυπνο μάρκετινγκ, φίλες και φίλοι. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο βέβαια, όσο περισσότερο το ίδιο το σινεμά μετατρέπεται σε μια υπόθεση μάρκετινγκ, τόσο τα ίδια τα προϊόντα της κινηματογραφικής προώθησης (οι αφίσες, τα trailers και φυσικά οι ίδιες οι ταινίες) παρουσιάζουν μια όλο και μεγαλύτερη ομοιομορφία. Μαλακία, αν μας ρωτάτε.

Κάθε τόσο βέβαια εμφανίζεται μια ταινία που καταφέρνει να αναπτύξει ένα πρωτότυπο ή ανορθόδοξο μάρκετινγκ το οποίο τραβάει πάνω της την προσοχή την ώρα που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να πέρναγε απαρατήρητη. Μια τέτοια ταινία φέτος μοιάζει να είναι το Unhinged του Derrick Borte που υπόσχεται μια ανεξέλεγκτη εμπειρία με τον Russell Crowe έξω φρενών.

Πριν από λίγες μέρες, το Unhinged κυκλοφόρησε ένα trailer με την μορφή παλιακού βίντεο οδηγιών οδικής ασφάλειας:

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Χτες o Crowe εμφανίστηκε σε ένα νέο ανορθόδοξο trailer, όπου κοιτάει το κοινό ευθεία στα μάτια και περιγράφει με άκρως γλαφυρό τρόπο το πόσο εκτός ελέγχου ταινία πρόκειται να αποτελέσει το Unhinged. Απολαύστε υπεύθυνα:

Η ταινία προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Αυγούστου αλλά ακόμα δεν έχουμε ελληνική ημερομηνία στα χέρια μας. Σε κάθε περίπτωση, εγκρίνουμε φουλ το ότι ο Crowe αγκαλιάζει πλέον καλλιτεχνικά την τρέλα που τον δέρνει α λα Nicolas Cage.

Best of internet