Quantcast

Enola Holmes: Η Millie Bobby Brown είναι η μικρή αδερφή του Sherlock, για κάποιο λόγο

Κι αυτό είναι το πρώτο trailer για την ταινία του Netflix

THE NERDSTREAM

18 Αυγούστου 2020

Η μικρή κι η μεγάλη οθόνη δεν χορταίνει Sherlock Holmes, αυτό έχουμε να σημειώσουμε. Ήδη πέρσι είδαμε το ταλαίπωρο Holmes & Watson και τώρα περιμένουμε την τρίτη ταινία του Guy Ritchie σύμπαντος, δέκα χρόνια μετά την δεύτερη. Αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό, έτσι δεν είναι;

Σε έναν κόσμο που τα reboots, τα remakes, τα prequels και τα spinoffs ποτέ δεν είναι αρκετά, το Netflix ετοιμάζεται να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στην σερλοκική φιλμογραφία. Πρόκειται για το Enola Holmes, την μεταφορά του βιβλίου The Enola Holmes Mysteries της Nancy Springer, το οποίο περιγράφει της περιπέτειες της μικρής αδερφής του Sherlock.

Και μπορεί το ίδρυμα που προστατεύει την πνευματική ιδιοκτησία του Arthur Conan Doyle να έχει μηνύσει ήδη το Netflix, αλλά αυτό δεν έχει πτοήσει καθόλου την πλατφόρμα. Η ταινία με την Millie Bobby Brown του Stranger Things στον ομώνυμο ρόλο και τον Henry Cavill του The Witcher σε αυτόν του ντετέκτιβ κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το ολόφρεσκο πρώτο trailer:

Best of internet