Quantcast

The Devil all the Time: Αυτό είναι το trailer για τη νέα οσκαρικά φιλόδοξη ταινία του Netflix

Με Robert Pattinson και Tom Holland πρώτες μούρες

THE NERDSTREAM

14 Αυγούστου 2020

Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι που λέγεται Netflix τα τελευταία χρόνια. Η streaming πλατφόρμα κατέκτησε το τηλεοπτικό πεδίο σταδιακά κατά την πενταετία που μας πέρασε και πρόσφατα αποφάσισε να κοντράρει ακόμα και την κυριλέ κινηματογραφική βιομηχανία. Δεν είναι μόνο ότι έγινε ένα γιγάντιο στούντιο από μόνο του, αλλά είναι επίσης ότι στόχευσε στο να κυριαρχήσει και σε επίπεδο φεστιβάλ και βραβείων με ένα δυνατό σερί ταινιών σαν το Roma, το Marriage Story και το The Irishman μεταξύ άλλων.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, λοιπόν, η πλατφόρμα αποκαλύπτει το μεγαλύτερο οσκαρικό χαρτί της για το 2020 με το The Devil all the Time, δηλαδή το επερχόμενο ψυχολογικό thriller του Antonio Campos, σκηνοθέτη του υπέροχου πλην υποτιμημένου Christine από το 2016. Η κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Donald Ray Pollock έχει για πρωταγωνιστές τον Robert Pattinson και τον Tom Holland, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είχαν εμφανιστεί για τελευταία φορά μαζί στο The Lost City of Z.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το Netflix έδωσε χτες στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Τσεκάρετε:

Κατά τ’ άλλα, να σημειώσουμε ότι η γραφιστική επιλογή της αφίσας δεν ήταν κι η πιο πετυχημένη που έχουμε δει τελευταία:

Netflix: Λοιπόν θέλουμε μια αφίσα στην οποία κατ' αρχάς να φαίνεται καθαρά ο τίτλος της ταινίαςΓραφίστας:

Gepostet von Nerdcult am Dienstag, 11. August 2020

Best of internet