Quantcast

Το Halloween Kills έχει νέο trailer, αλλά η κυκλοφορία του αναβάλλεται για το 2021

Εκεί θα είναι ο Michael Myers, δεν παθαίνει τίποτα

THE NERDSTREAM

9 Ιουλίου 2020

Μέσα σε έναν απέραντο ωκεανό από ανούσια remakes και reboots, το Halloween του 2018 κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο λόγος είναι ότι η horror ταινία του David Gordon Green κατόρθωσε να πετύχει μια δυσεύρετη πλέον ισορροπία: να αποτίσει φόρο τιμής στο κλασικό φιλμ του John Carpenter και ταυτόχρονα να ανανεώσει το πνεύμα του franchise με σύγχρονος όρους.

Και… προφανώς ακολουθεί ένα sequel. Όπως γνωρίζουμε ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, η ταινία θα οδηγήσει σε μια τριλογία που θα συνεχιστεί με το Halloween Kills και τα ολοκληρωθεί με το Halloween Ends. Χτες, λοιπόν, η Universal έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer για το Halloween Kills, το οποίο μοιάζει κάπως έτσι:

Βέβαια, μαζί με το trailer ήρθε και μια σημαντική ανακοίνωση. Εκεί που περιμέναμε την ταινία τον φετινό Οκτώβριο, τελικά η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα πλάνα του στούντιο. Έτσι, το Halloween Kills θα βγει στις αίθουσες έναν χρόνο αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου 2021, με το Halloween Ends, το τελευταίο μέρος της τριλογίας αυτής, να μεταφέρεται αντίστοιχα στις 14 Οκτωβρίου 2022.

Υπομονή λοιπόν, και του χρόνου εδώ θα είμαστε.

Best of internet