Quantcast

Ο Brad Pitt επιστρέφει στις ταινίες δράσης με το Bullet Train του David Leitch

Αν μη τι άλλο, ο σκηνοθέτης του John Wick και του Deadpool 2 το ξέρει το είδος

THE NERDSTREAM

7 Ιουλίου 2020

Πέρσι ήταν μια καλή χρονιά για τον Brad Pitt. Μετά από ένα διάλειμμα από την υποκριτική, ο 56χρονος (!) ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο Ad Astra και το Once Upon a Time in Hollywood, αποσπώντας πανηγυρικά το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στο δεύτερο. Και τώρα, εν έτει 2020 πια, ο Brad Pitt μοιάζει αποφασισμένος να συνεχίσει.

Σύμφωνα με το χτεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο Pitt ετοιμάζεται να γίνει ο πρωταγωνιστής στο action/thriller με τίτλο Bullet Train που θα σκηνοθετήσει ο David Leitch. Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον (uncredited) συν-σκηνοθέτη του πρώτου John Wick, ο οποίος στη συνέχεια γύρισε το Deadpool 2, το Atomic Blonde και το Hobbes & Shaw. Με άλλα λόγια, μιλάμε για άνθρωπο που το κατέχει το κεφάλαιο action.

Η ταινία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα Maria Beetle του Kotaro Isaka, όπου 5 πληρωμένοι δολοφόνοι βρίσκονται μέσα στο ίδιο τρένο και μπλέκουν πανηγυρικά τα μπούτια τους. Το σενάριο θα γραφτεί από τον Zak Olkewicz, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Antoine Fuqua, σκηνοθέτης του Training Day και του The Equalizer.

Για την ιστορία, πρόκειται για την πρώτη ταινία δράση που κάνει ο Pitt μετά το World War Z του 2013, αλλά και για την επιστροφή του στο crime/thriller είδος που τον καθιέρωσε στα 90s και το οποίο είχε να υπηρετήσει από το υποτιμημένο neo-noir Killing Them Softly του 2012.

Best of internet