Quantcast

Έρχεται βιογραφική ταινία για τον Lemmy, ετοιμαστείτε για κινηματογραφικό orgasmatron

Επιτέλους λίγη αληθινή κουλτούρα

THE NERDSTREAM

17 Ιουνίου 2020

Ήρθε η ώρα. Μετά το μπαράζ μουσικών κινηματογραφικών βιογραφιών τα τελευταία χρόνια με το Bohemian Rhapsody και το Rocket Man, έφτασε η ώρα για την είσοδο ενός ακόμα rock ήρωα στο πάνθεον της μεγάλης οθόνης. Ο Lemmy Kilmister, frontman των Motörhead και μάγιστρος της μεταλλικής αλητείας, γίνεται ταινία.

Η ταινία φυσικά θα ονομάζεται απλώς Lemmy και θα σκηνοθετηθεί από τον Greg Olliver, τον άνθρωπο δηλαδή που έφτιαξε το ομώνυμο ντοκιμαντέρ για τον Lemmy πίσω στο 2010 (το οποίο να τσεκάρετε γιατί είναι πολύ καλό). Το biopic θα ακολουθεί την ζωή του Lemmy από την ενηλικίωσή του στο Stoke on Trent και την δουλειά του ως roadie του Jimi Hendrix μέχρι τη συμμετοχή του στους Hawkwind και την ίδρυση των Motorhead. Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

Κι ενώ το rock ‘n’ roll ακόμα θρηνεί τον θάνατό του από τον Δεκέμβριο του 2015 σε ηλικία 70 ετών, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα μπορούσε να τον υποδυθεί στην ταινία. Προφανώς μιλάμε για ένα πολύ ζόρικο κάστινγκ από το οποίο εν πολλοίς θα εξαρτάται η επιτυχία της ταινίας. Εμείς πάντως παίρνουμε το θάρρος και προτείνουμε Russell Brand:

Best of internet