Quantcast

Τα πρώτα πλάνα του Dune θα δουν όσοι πάνε φέτος το καλοκαίρι στην κινηματογραφική επανέκδοση του Inception

ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ

THE NERDSTREAM

17 Ιουνίου 2020

Και κάπως έτσι η Warner εξιλεώνεται για το γεγονός της αναβολής της κυκλοφορίας του Tenet. Αφού η νέα ταινία του Christopher Nolan μεταφέρθηκε πλέον για τις 30 Ιουλίου όσον αφορά τις ΗΠΑ (και 20 Αυγούστου για την Ελλάδα), το στούντιο αποφάσισε να βγάλει στις θέση του το Inception για τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Έτσι, στις 17 Ιουλίου ο κόσμος θα δει ξανά την ταινία-mindfuck του Nolan, αλλά όχι μόνη της. Πέρα απ’ το ότι οι προβολές της επανέκδοσης θα περιλαμβάνουν αποκλειστικές σκηνές του Tenet, η Warner αποφάσισε να την αξιοποίησε για να προμοτάρει και τις επερχόμενες μεγάλες ταινίες της. Η επανέκδοση του Inception λοιπόν θα περιλαμβάνει κι ένα promo reel με αποκλειστικό υλικό του Wonder Woman 1984, του Godzilla vs. Kong και κυρίως του Dune.

Ναι, καλά ακούσατε. Το επικό sci-fi έργο του Denis Villeneuve μας έχει δώσει μόνο κάποιες εικόνες από τα γυρίσματα μέχρι τώρα, κι έτσι πριν το Inception θα δούμε τα πρώτα πλάνα από την πολυαναμενόμενη ταινία. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα ίντερνετς, το πρόγραμμα των trailers του Dune αναμένεται να είναι το εξής:

Όμορφα πράγματα γενικά, τα λέμε στις 17 Ιουλίου.

Best of internet