Quantcast

Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες των blockbusters που περιμέναμε να δούμε μέσα στο 2020

Από Tenet και Wonder Woman μέχρι James Bond και Black Widow

THE NERDSTREAM

16 Ιουνίου 2020

Τα κινηματογραφικά πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στον ίσιο δρόμο μετά την παγκόσμια καραντίνα του κορονοϊού. Οι κινηματογράφοι αρχίζουν να ανοίγουν, τα γυρίσματα συνεχίζονται από εκεί που σταμάτησαν, τα φεστιβάλ παίρνουν ξανά μπρος. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν ρολόι στο πεδίο της διανομής.

Φυσικά, η βιομηχανία του σινεμά είναι ένα διεθνές μεγαθήριο από πλευράς οικονομίας και logistics, οπότε τα στούντιο θέλουν να εξασφαλίσουν ότι οι ταινίες τους θα βγουν στα σινεμά με όσο το δυνατόν λιγότερη πιθανότητα χασούρας. Έτσι, η θερινή blockbuster περίοδος του 2020 αποδεικνύεται βέβαια κουτσουρεμένη με πολλές ταινίες να παίρνουν αναβολές βδομάδα με τη βδομάδα.

Ήδη αυτές τις μέρες είχαμε την είδηση ότι το Tenet του Christopher Nolan θα πάει ακόμα πιο πίσω μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός αυτού όμως παρόμοιες εξελίξεις είχαμε και στο πεδίο άλλων ταινιών των μεγάλων στούντιο που προορίζονταν στα κοντά. Ας πούμε, το νέο Wonder Woman φεύγει από τον Αύγουστο και πηγαίνει πλέον για Οκτώβριο:

O James Bond από την άλλη την είχε δει πρώτος τη δουλειά, οπότε ήδη είχα καπαρώσει το Νοέμβριο για την κυκλοφορία του No Time to Die:

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει τελικά η Mulan της Disney που θεωρητικά παραμένει προγραμματισμένη για τις αρχές Ιουλίου, ενώ το Black Widow του ίδιου στούντιο έχει πάει ήδη για Νοέμβριο. Κι αφού αυτός ο μήνας αποδείχτηκε πλέον συνωστισμένος, το Godzilla vs. Kong που προοριζόταν για τότε πήγε τελικά Μάιο του 2021. Αντίστοιχα, το The Matrix 4 που προοριζόταν επίσης για το Μάιο του 2021 πλέον θα έρθει στις οθόνες μας Απρίλιο του 2022.

Και μαζί μ’ όλα αυτά βέβαια, όπως είναι λογικό, θα πάνε και τα Όσκαρ του 2021 πιο πίσω:

It's true! Next year's #Oscars will happen on April 25, 2021.Here's what else you need to know:- The eligibility…

Gepostet von The Academy am Montag, 15. Juni 2020

Best of internet