Quantcast

H Chloe Grace Moretz θα είναι η δολοφονική μπαλαρίνα του πρώτου John Wick spin-off

Και ναι, θα πετσοκόβει κόσμο όπως έκανε και στο Kick-Ass

THE NERDSTREAM

2 Ιουνίου 2020

Σαν λογικοί άνθρωποι που είμαστε, στεκόμαστε εν γένει με σκεπτικισμό απέναντι σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά spin-offs. Μερικές φορές, βέβαια, είναι αδύνατον να αντισταθείς. Και μια από αυτές τις φορές είναι φυσικά όταν πρόκειται για οτιδήποτε σχετίζεται με τον John Wick.

Αν θυμάστε, πίσω στο φθινόπωρο το Deadline ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το πρώτο κινηματογραφικό spinoff του franchise. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η επερχόμενη ταινία θα λέγεται Ballerina, κάτι που είχε ακουστεί σαν φήμη ήδη πίσω στο 2017 αλλά δεν είχε προχωρήσει από τότε. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Len Wiseman (ο οποίος έχει στο βιογραφικό του τις ταινίες Underworld αλλά ευτυχώς και το τίμιο Die Hard 4 και το τηλεοπτικό Swamp Thing), ενώ το σενάριο θα γράψει ο Shay Hatten που υπέγραψε και το John Wick 3.

Έκτοτε, ακούστηκε έντονα η φήμη πως τον ρόλο θα αναλάβει η Chloe Grace Moretz του Kick-Ass και του Suspiria, μεταξύ άλλων. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, η φήμη αυτή επιβεβαιώνεται κι εμείς έχουμε να πούμε ότι ταιριάζει μια χαρά σε έναν τέτοιο ρόλο, όπως έδειξε με τα χορευτικά skills της στο Suspiria.

Βέβαια, το ερώτημα είναι αν θα επηρεαστεί χρονικά η ταινία απ’ το γεγονός ότι το John Wick 4 πήγε έναν χρόνο πίσω, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε για να το μάθουμε. Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε πως το franchise μας χρωστάει και μια τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει ανακοινωθεί ήδη από πέρσι τον Ιανουάριο (με τον τίτλο The Continental) αλλά ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένες εξελίξεις σ’ αυτό το μέτωπο.

Best of internet