Quantcast

Χωρίς Charlize Theron η ταινία της Furiosa, αλλά τουλάχιστον θα γίνει πραγματικότητα

George Miller κάνε πάλι το θαύμα σου

THE NERDSTREAM

18 Μαΐου 2020

Δεν θα πούμε ψέματα, φίλες και φίλοι. Το περιμένουμε πώς και πώς αυτό το prequel, παρόλο που γενικά τα prequels δεν είναι κι η μεγαλύτερη συμπάθειά μας. Ήδη εδώ και κάποιο καιρό όμως έχουμε μάθει ότι ο George Miller ετοιμάζει μια ταινία για το παρελθόν της Furiosa από το Mad Max: Fury Road. Και σε κάτι τέτοια δε μπορούμε να πούμε όχι.

Σύμφωνα με την λαχταριστή και ζουμερή συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης στους New York Times, η ταινία πράγματι προχωράει κανονικά αλλά χωρίς την Charlize Theron. Για την ακρίβεια, ο Miller θέλει να εστιάσει στην Furiosa της ηλικίας των 20κάτι, και παρόλο που αρχικά σκεφτόταν να κάνει ψηφιακό de-aging στην Theron για να παίξει το ρόλο τελικά αποφάσισε να μην το κάνει (σχολιάζοντας ότι ακόμα και φιλότιμες προσπάθειες σαν το The Irishman του Martin Scorsese δεν το πετυχαίνουν και τόσο καλά).

Αντιθέτως, αναζητά μια νεαρότερη ηθοποιό κι οι φήμες λένε ότι μιλάει με την Anya Taylor-Joy του The Witch, επιλογή που εγκρίνουμε και με το παραπάνω. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά αφού πρώτα πρέπει να ολοκληρώσει την ταινία του, Three Thousand Years of Longing, που διέκοψε τα γυρίσματά της λόγω κορονοϊού.

Σε άλλα Mad Max νέα, να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Hugh Keays-Byrne που έχει τα γενέθλιά του σήμερα. <3

Happy birthday to Hugh Keays-Byrne, 73 today, who played the Toe Cutter and Immortan Joe in the Mad Max series.- Jamie

Gepostet von Last Exit to Nowhere am Montag, 18. Mai 2020

Best of internet