Quantcast

Remake του Scarface ετοιμάζει ο Luca Guadagnino, γιατί μάλλον το Suspiria δεν ήταν αρκετό

Αλλά με τους αδερφούς Coen να γράφουν το σενάριο, χμμμ

THE NERDSTREAM

15 Μαΐου 2020

Μισό λεπτό για να μην παρεξηγηθούμε. Πρώτα απ’ όλα, λατρεύουμε τον Luca Guadagnino. Το Call Me By Your Name είναι από τις αγαπημένες μας ταινίες της δεκαετίας, ενώ το Suspiria θεωρούμε πως είναι υπόδειγμα του πώς να κάνεις ένα σωστό remake και όχι απλά έναν φόρο τιμής. Αλλά άμα το παρατραβήξεις μπορεί εύκολα να σου βγει το όνομα.

Δε φτάνει που απ’ ό,τι φαίνεται είναι όντως πραγματικό το sequel του Call Me By Your Name (…), τώρα ο Guadagnino ετοιμάζεται να αναλάβει άλλο ένα remake κλασικής ταινίας. Πιάνεται αυτό για φετίχ; Νομίζουμε ναι. Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογούμε, ο Ιταλός σκηνοθέτης θα κάνει remake του Scarface.

Έτσι, όπως μας πληροφόρησε το Variety, θα έχουμε άλλη μια εκδοχή του Σημαδεμένου μετά τις ταινίες των Howard Hawks και Brian De Palma από το 1932 και το 1983 αντίστοιχα. Βέβαια, υπάρχει εδώ κι ένας έξτρα ζουμερός παράγοντας, ο οποίος λέει ότι το σενάριο της ταινίας θα το γράψουν οι αδερφοί Coen.

Όπως καταλαβαίνετε, διχαζόμαστε. Από τη μία, σίγουρα ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλο ένα Scarface, έχουμε ήδη δύο ωραιότατα. Από την άλλη, η συνεργασία αυτή ακούγεται δυνατή γαμώτο. Τέλος πάντων, ίδωμεν. Προς το παρόν, η φάση συνοψίζεται στο εξής:

Best of internet