Quantcast

Οι Daft Punk θα γράψουν τη μουσική της νέας ταινίας Dario Argento, κάνοντας τα αυτιά και τα μάτια μας χαρούμενα

Κι ο τίτλος αυτής: Black Glasses

THE NERDSTREAM

28 Απριλίου 2020

ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά χρόνια ενθουσιαστούμε με νέα ταινία του Dario Argento, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θυμόμαστε πόσο σπουδαίος υπήρξε (και άρα μπορεί να υπάρξει ξανά) ο Ιταλός πρωτοπόρος του 70s giallo τρόμου. Κι αν από κάτι ξέρει καλά ο Argento, αυτό είναι η μουσική.

Οι μύστες του καλαίσθητου τρόμου γνωρίζουν ότι αναφερόμαστε στην μακρόχρονη συνεργασία του με τους Goblin, κομμάτι της οποίας ήταν και το αριστουργηματικό Suspiria. Τώρα, όμως, ο σκηνοθέτης επιλέγει έναν πιο μοντέρνο δρόμο για τη νέα ταινία του, κρατώντας φυσικά το αίσθημα της νοσταλγίας για την ηλεκτρονική μουσική των 70s. Αναφερόμαστε βέβαια στους Daft Punk.

Σύμφωνα με το Film Stage, η νέα ταινία του Argento με τίτλο Black Glasses θα περιλαμβάνει το πρώτο soundtrack των Daft Punk από την εποχή του Tron: Legacy. Ο σκηνοθέτης μας λέει επίσης ότι οι ίδιοι απευθύνθηκαν σε εκείνον για τη συνεργασία μόλις έμαθαν ότι γυρίζει νέα ταινία. Συγκεκριμένα, λέει πως είναι μεγάλοι θαυμαστές του και γνωρίζουν καλά όλο το σινεμά του, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλουμε καθόλου.

Δε μπορούμε να εγγυηθούμε λοιπόν ότι η ταινία θα είναι καλή, αλλά ανυπομονούμε να ακούσουμε αυτό το soundtrack. Αν και οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο Argento έχασε την ιστορική ευκαιρία να πάρει τον Νίκο Καρβέλα για συνθέτη μιας και ξέρει καλά από Black Glasses:

Best of internet