Quantcast

Έρχεται ταινία βασισμένη στο video game Dragon’s Lair από το Netflix, με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds

Σα να το βλέπουμε ήδη μπροστά μας

THE NERDSTREAM

30 Μαρτίου 2020

Θυμάστε τις προάλλες που με αφορμή την επιτυχία του The Witcher λέγαμε ότι σύντομα θα ανοίξει η κάνουλα και θα αρχίσουν να βγαίνουν περισσότερες ταινίες και σειρές που θα βασίζονται σε video games; Ναι, δεν ήταν και τρομερά πρωτότυπη σκέψη, αλλά είναι έγκυρη. Και το Netflix ήδη δείχνει το δρόμο.

Όπως μάθαμε σήμερα, η streaming πλατφόρμα έχει στα σκαριά μια ταινία βασισμένη στο παιχνίδι Dragon’s Lair που έκανε θραύση στα ουφάδικα/ηλεκτρονικά των 80s. Πρόκειται για το παιχνίδι με τον ιππότη που προσπαθεί να σώσει την πριγκίπισσα από τα νύχια ενός κακού δράκου. Όχι η πιο πρωτότυπη ιστορία, αλλά είχε για σχεδιαστή τον Don Bluth που ήταν υπεύθυνος για λατρεμένο animation The Land Before Time.

Επίσης, αν θυμάστε, το έπαιζαν επίσης τα σκασμένα στο Stranger Things:

Τέλος πάντων, η ουσία είναι πως το παιχνίδι θα γίνει ταινία, και μάλιστα με τον Ryan Reynolds, τον οποίο ήδη φανταζόμαστε πανεύκολα στον ρόλο του πρωταγωνιστικού ιππότη. Η ταινία θα είναι live-action βέβαια, και θα έχει για σεναριογράφους τους Dan και Kevin Hageman που ευθύνονται για το The Lego Movie.

Προφανώς, η ταινία δεν θα είναι έτοιμη σύντομα αφού τα πάντα έχουν μπει στον πάγο λόγω πανδημίας, αλλά είναι οπωσδήποτε κάτι που ακούγεται αρκούντως fun κι άρα μπαίνει στο ραντάρ μας για το μέλλον.

Best of internet