Quantcast

Τρύπια Καρδιά: Δείτε αποκλειστικά το βίντεο κλιπ του Λάμπρου Ντέγκα από τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

Κι ετοιμαστείτε να σας πετσοκόψει

THE NERDSTREAM

22 Φεβρουαρίου 2020

Επιτέλους, φίλες και φίλοι. Περίπου 6 χρόνια μετά το Μικρό Ψάρι, ο Γιάννης Οικονομίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη με τον γνωστό κι αγαπημένο τρόπο: πετσοκόβοντας την ελληνική πραγματικότητα στην Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς.

Είναι μόνος του; Όχι φυσικά. Έχει μαζί του τον Λάμπρο Ντέγκα, τον άρχοντα του επαρχιακού νταλκά, τον μετρ του Krokodilos Live Stage, τον πρωτοσύγκελλο κάθε νυχτερινής ραψωδίας που συγκλονίζει ακόμα και τα σκαμπό του και τ’ αρχίδια του. Στο ρόλο και τη φωνή του Λάμπρου Ντέγκα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος φυσικά. Απολαύστε το βίντεο κλιπ που σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά και με μεγάλη χαρά ως Nerdcult και Luben:

Κατά τ’ άλλα, η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, που κατέχει μια περίοπτη θέση ανάμεσα στα φιλμ που περιμένουμε περισσότερο μέσα στο 2020, έρχεται στους κινηματογράφους  στις 5 Μαρτίου. Η περιγραφή της μας λέει: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Θυμηθείτε εδώ το επίσημο trailer:

Best of internet