Quantcast

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς του Γιάννη Οικονομίδη έχει το πρώτο της φουλ κομπλέ trailer

Κι ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου

THE NERDSTREAM

6 Φεβρουαρίου 2020

Επιτέλους, φίλες και φίλοι, η αναμονή σας πλησιάζει στο τέλος της. Περίπου 6 χρόνια μετά το Μικρό Ψάρι, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει πολύ σύντομα στη μεγάλη οθόνη με τον γνωστό κι αγαπημένο τρόπο: πετσοκόβοντας την ελληνική πραγματικότητα.

Η νέα ταινία του Οικονομίδη, η οποία έχει τον τίτλο Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς και κατέχει μια περίοπτη θέση ανάμεσα στα φιλμ που περιμένουμε περισσότερο μέσα στο 2020, έρχεται στους κινηματογράφους  στις 5 Μαρτίου. Η περιγραφή της Μπαλάντας μας λέει: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Αφού είδαμε διάφορα teasers και clips από την ταινία, ένα εκ των οποίων σας προσφέραμε αποκλειστικά μέσω του Nerdcult και του Luben, τώρα έφτασε η στιγμή να δούμε το πρώτο κανονικό, ολοκληρωμένο, φουλ κομπλέ, επίσημο trailer της Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς. Απολαύστε υπεύθυνα και αναμείνατε στο ακουστικό σας για λίγες βδομάδες ακόμα:

Best of internet