Quantcast

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς: Δείτε αποκλειστικά το νέο trailer της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

Κι ετοιμαστείτε να σας πετσοκόψει

THE NERDSTREAM

23 Ιανουαρίου 2020

Επιτέλους, φίλες και φίλοι. Περίπου 6 χρόνια μετά το Μικρό Ψάρι, ο Γιάννης Οικονομίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη με τον γνωστό κι αγαπημένο τρόπο: πετσοκόβοντας την ελληνική πραγματικότητα.

Η νέα ταινία του Οικονομίδη, η οποία έχει τον τίτλο Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς και κατέχει μια περίοπτη θέση ανάμεσα στα φιλμ που περιμένουμε περισσότερο μέσα στο 2020, έρχεται στους κινηματογράφους  στις 5 Μαρτίου. Η περιγραφή της Μπαλάντας μας λέει: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η «Ωραία Κοιμωμένη» Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Στην ταινία συμμετέχουν οι γνώριμοι του οικονομίδειου κινηματογραφικού κόσμου Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Βαγγέλης Μουρίκης (φυσικά) και Στάθης Σταμουλακάτος, ενώ το σενάριο υπέγραψε ο σκηνοθέτης μαζί με τον σταθερό συνεργάτη του, Χάρη Λαγκούση, και τον συγγραφέα του Γκιάκ Δημοσθένη Παπαμάρκο. Παράλληλα, στις πρώτες εικόνες που είχαμε από την ταινία, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος (από τις Τρύπες φυσικά) διασκεύασε σε surf punk εκδοχή το παραδοσιακό κομμάτι που ανοίγει τις παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Καραγκιόζη και το οποίο θα αποτελεί κεντρικό μουσικό θέμα της ταινίας.

Και τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα για το νέο trailer της Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς, το οποίο σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά και με μεγάλη χαρά ως Nerdcult και Luben. Απολαύστε υπεύθυνα τον άρχοντα Γιώργο Γιαννόπουλο:

Best of internet