Quantcast

Ο μορφονιός Timothée Chalamet θα είναι ο Bob Dylan στο επερχόμενο βιογραφικό δράμα του James Mangold

Ντάξει είναι λίγο πιο όμορφος βέβαια

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2020

Λοιπόν, είναι μεγάλο κωλοπαιδαράκι αυτός ο Timothée Chalamet. Είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος σε βαθμό που απλά θες να τον βρίσεις επειδή κατά βάθος ζηλεύεις – όπως περίπου ο πιτσιρικάς Leonardo DiCaprio στα τέλη των 90s. Εκτός αυτού, όμως, ο Chalamet έχει προλάβει στα 24 χρόνια του κι έχει χτίσει μια αξιοζήλευτη φιλμογραφία. Ήδη έχει εμφανιστεί στο Interstellar, το Call Me By Your Name, το Lady Bird, το The King και το Little Women, ενώ μέσα στο 2020 θα τον δούμε επίσης στο Dune και το The French Dispatch.

Ε, σε όλα αυτά τώρα προστέθηκε κι άλλο ένα μεγάλο πρότζεκτ. Για την ακρίβεια, ο Chalamet πρόκειται να υποδυθεί τον Bob Dylan στο επερχόμενο βιογραφικό δράμα του James Mangold. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη που, πέρα από την υπερηρωική προϋπηρεσία του με Wolverine και Logan, αν μη τι άλλο τα πάει καλά με τις βιογραφίες. Πίσω στο 2005 σκηνοθέτησε το Walk the Line για τον Johnny Cash, ενώ πέρσι έφτιαξε και το πετυχημένο Ford v Ferrari.

Προς το παρόν, ο τίτλος της ταινίας είναι Going Electric, μιας και θα περιγράφει την μετάβαση του Dylan από το folk στο rock στοιχείο. Γενικά γαμώ, αλλά να σημειώσουμε δύο πράγματα μόνο. Πρώτον, ότι, ΟΚ, ο Chalamet είναι αρκετά πιο όμορφος από το Dylan. Δεύτερον, ότι θα προτιμούσαμε να δούμε κάτι περισσότερο από ένα κλασικό κυριλέ χολιγουντιανό βιογραφικό δράμα.

Πάντως γενικά να σημειώσουμε ότι ο Dylan έχει σταθεί τυχερός κινηματογραφικά, μιας κι έχει δει για την πάρτη του ταινιάρες σαν το I’m Not There, το Don’t Look Back και τα δύο ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese (No Direction Home και Rolling Thunder Revue).

Best of internet