Quantcast

Έφτασαν οι πρώτες εικόνες από τον Batman του Robert Pattinson, μαζί με μια τζούρα από Penguin

Σε πόζα Σκοτεινού Καβαλάρη

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2020

Τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν καλώς για το μέλλον της κινηματογραφικής DC, φίλες και φίλοι. Μετά το φιάσκο της προσπάθειάς τους να φτιάξουν μια κόπια του MCU, άρχισε να διαφαίνεται μια στροφή προς αυτοτελείς ιστορίες που μας έδωσε ήδη ένα Joker, ενώ σύντομα αναμένουμε τα Birds of Prey και Wonder Woman 1984 που επίσης φαίνονται ωραιότατα. Και βέβαια στον ορίζοντα διακρίνεται το νέο Batman.

Η αλήθεια είναι πως είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτήν την ταινία. Το The Batman του 2021 θα γυριστεί από τον Matt Reeves που μας έδωσε τα τελευταία Planet of the Apes (που ήταν πολύ καλά), ενώ το καστ έχει ξεφύγει σε μέγεθος και ποιότητα. Απλά τσεκάρετε την φάση:

View this post on Instagram

Το λιγουρευόμαστε.

A post shared by Luben (@luben.tv) on

Φυσικά, ο ρόλος του Batman ανήκει στον Robert Pattinson, γεγονός το οποίο -ας ξεκαθαρίσουμε την θέση μας- εγκρίνουμε και με το παραπάνω, αφού ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής του Twilight έχει εξελιχθεί σε γαμώ τους ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια (με τελευταία εξαιρετική εμφάνιση το The Lighthouse).

Και τώρα, λοιπόν, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Συγκεκριμένα, μπορεί να μην φοράει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη, αλλά βλέπουμε τον Pattinson να καβαλάει τη μηχανή του. Παράλληλα, ο κυριούλης με το μπαστούνι που βλέπετε είναι ο Penguin του Colin Farrell.

Best of internet