Quantcast

Έρχεται Knives Out 2, γιατί κανείς δε μπορεί να μαχαιρώσει μόνο έναν

O Rian Johnson παίρνει εκδίκηση από το Star Wars και φτιάχνει δικό του franchise

THE NERDSTREAM

7 Ιανουαρίου 2020

Κάπου θα πήρε το μάτι σας το Knives Out φίλες και φίλοι, δε μπορεί. Αν όχι, κάκιστα, να πάτε να το δείτε όσο προλαβαίνετε. Πρόκειται βέβαια για τη νέα ταινία του Rian Johnson που, φρέσκος κι αναζωογονημένος πια μετά την εμπειρία του The Last Jedi (που εμάς μας άρεσε πολύ αλλά διάφοροι διαφωνούν, τι να κάνουμε τώρα), φτιάχνει ένα παλιομοδίτικα αλλά πανέξυπνο μυστήριο στο κλασικό κι αγαπημένο στυλ της Agatha Christie.

Κι αν είδατε την ταινία και σας φάνηκε τόσο fun που θέλατε κι άλλο αφού τελείωσε, τότε φέρνουμε χαρμόσυνα νέα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας μίλησε στο Hollywood Reporter και αποκάλυψε πως δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Knives Out, το οποίο θα εστιάζει σε μια νέα περιπέτεια του υπέροχου ντετέκτιβ που υποδύθηκε φανταστικά ο Daniel Craig (κι ο οποίος βέβαια είναι ήδη μέσα για την ταινία).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Johnson βιάζεται ώστε να βγει σύντομα το Knive Out 2, ιδανικά γι’ αυτόν μέσα στο 2021. Αυτό θα χρειαστεί ένα τρέξιμο βέβαια, αλλά σίγουρα βοηθάει και το γεγονός ότι ο Craig έχει αποδεσμευτεί πλέον από τα καθήκοντά του ως James Bond και θα μπορεί πλέον να διαλέγει πρότζεκτ με μεγαλύτερη ευχέρεια. Για την ιστορία, να πούμε ότι εμείς είχαμε εκτιμήσει ότι είναι εξαίρετος κωμικός ηθοποιός ήδη από το Logan Lucky του 2007.

Best of internet